Szülőktől kérdezem! Találtatok már óvszert gyereketeknél, akár véletlenül, akár direkt? Használtat, használatlant? Hogy reogáltatok, beszéltetek a gyerekkel?
én azt mondom inkább legyen nála mint ne legyen. Hány fiatal tesz itt fel kérdést hogy terhes, nem védekezik... szerintem inkább örülj hogy van nála, és reménykedj ha ott tart, akkor használni is fogja.
Azért azt hozzáteszem hogy ez attól is függ hány éves a gyerek. Mert pl. egy 10-12 éves gyereket biztos kérdőre vonnék hogy mégis hogy képzeli ezt? De már mondjuk legalább 15 éves akkor inkább pozitívan állnék hozzá.
Igen, nem szóltam diszkréten felvettem
Örültem, hogy védekezik.
Késóbb tartottam előadást az óvszer bizonytalanságáról, meg hogy hogy romlik meg, ha mindig zsebben van.
Ha apa lennék, kicsit kiakadnék...egyrészt, hogy az én kicsi lányom...stb, másrészt gusztustalan, és kifordulna a belem, egy használt óvszer ...broaf...
De anya vagyok, így elnézném és észrevétlenül kidobnám, utána valahogy megpróbálnám a tudtára adni, hogy vigyázzon jobban a rendre.18 évesen tök normális, hogy van nemi élete, és örülnék, hogy védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!