Melyik a kedvenc virágneved keresztnévként?
Figyelt kérdés
Már bejegyeztethető a Hóvirág név is, egy gyönyörű kislánynak talán adnám is második névként.
Ezen kívül még a Hanga és a Róza tetszik.
Nektek?
2012. okt. 24. 22:11
12/36 anonim válasza:
Jázmin. De nem azért, mert virág, hanem mert kedvenc filmem az Aladdin és hát ugye Jázmin hercegnő :) egyébként virág nevet sosem adnék a gyerekemnek...
13/36 A kérdező kommentje:
ó, a Boróka is gyönyörű :)
2012. okt. 24. 22:56
15/36 anonim válasza:
Gardénia. Virágként is gyönyörű.
A Jázmin is tetszik, de kezd tucat lenni.
16/36 anonim válasza:
Nekem a Bodza név is tetszik. Elsőre fura volt, mikor hallottam, de most, hogy már többször találkoztam vele, valahogy megtetszett. :)
17/36 anonim válasza:
Kamilla.
Azt nem lehet tudni előre amúgy, hogy szép nő lesz-e egy babából.
20/36 anonim válasza:
Margaréta, de inkább a portugál Margarida formában. Gyerekemnek nem adnék virágnevet, kivéve, ha angolszász területen születne, mert akkor Daisy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!