Helyre jön még ez a kapcsolat?
Veszélyeztetett vagyok, így nem szeretkezhetünk. Persze egyéb módon segítek a páromon, de ez nem helyettesíti az igazit.
Az elmúlt hónapokban nem rajong annyira. Tudom, hogy ideges, mert minden területen meg akar felelni és én is hisztisebb vagyok a hormonok miatt.
Emiatt úgy érezheti, hogy nem értem meg őt.
Persze próbálom visszafogni a kitöréseket, régiként viselkedni, mégis többet vitatkozunk.
Régen is voltak problémák, de szinte sosem vitatkoztunk, Mindig megoldottunk mindent a legnagyobb összetartásban.
Most viszont mindenen úgy felhúzom magam, hogy rögtön veszekszem, pedig nem akarok :(
Ha végre meglesz a baba és "visszaváltozok", ha újra lesz szex és rendeződnek a párom problémái is, akkor a régi lesz minden?
Aki túlesett ilyenen kérem segítsen! Köszönöm
Valamilyen módon uralkodnod kellene magadon.Ha másképpen nem megy,beszéld meg az orvossal.Ha állandóan veszekszel minden apróságon,arra rámegy a házasságod,mire megszületik a baba.Más is volt veszélyeztetett terhes,de ez még nem ok a hisztire.Nem kell mindent a hormonokra fogni.A baba megszületése csak ronthat a helyzeten.Még ha teljesen egészséges lesz is,ha ilyen hisztis maradsz,akkor csak a babával fogsz törődni,lesed minden megmoccanását és egy percre sem hagyod magára.Valósággal a foglya leszel a picinek.(Elég sokan vannak vele így).
A férjedre, a problémáira nem marad időd,sem energiád.És ha emiatt tönkremegy a házasság,te is,mint a hasonló helyzetben levő asszonyok,a férjet hibáztatják,azzal vádolva,hogy nem valók apának.Pedig az asszonyok a hibásak.Most már felelős vagy a születendő babáért,tegyél meg mindent,hogy a házasságod jó legyen.Olvass tanácsokat,a neten találhatsz,ha akarsz.De ne a kommentekből akarj okosodni, azok csak a panaszkodó asszonyok véleménye,hanem szakemberek véleményét hallgasd meg.
Manapság könnyű elválni,és könnyű azt mondni : hagyd ott a férjed,egyeül is feltudod nevelni a gyereked.
Csahogy ez nem olyan könnyű.A gyereknek apára van szüksége,és ha az anya anyagolag elis tudja látni a gyereket,nehéz egyedül viselni minden gondot és bajt.Ha majd kamasz lesz,akkor jön erre rá sok felelőtlen,könnyelműen elvált anyuka.
És ez nem hegyibeszéd vagyelmélet.Elég sok elvált asszonyt ismerek,aki 10-12 év után vallotta be,hogy könnyebb lett volna,ha megpróbálja rendezni a házasságát és nem válik el.Ez neki is és a gyereknek is jobb lett volna.
Gondold végig,mit akarsz a jövőben,és tegél meg mindent,hogy uralkodni tudj magadon.
Nimden jót kívánok nektek és a születendő picinek.
Egy sokat tapasztalt nagymama.
Köszönöm a választ!
Egyet értek, eszemben sincs elválni vagy a könnyebb utat választani.Sőt, sokszor meg is mondom itt a véleményem azoknak, akik minden apró dologért válástm szakítást javasolnak. Borzasztó.
Kicsit félreértettél, amiről én tehetek(remélem nem haragszol a tegezésért).
Tehát itt nem arról van szó, hogy mindenért piszkálom vagy ilyesmi. Egy hónapban 1x 2x fordul elő, hogy összekapunk. Nekem ez azért sok, mert eddig tényleg szinte sosem volt hangos szó köztünk, mert mindent megoldottunk.
Mikor nem pattan ki vita minden jó, csak látom rajta, hogy hiányzik neki a régi énem és a sajátja is.
Terveztük a babát, a kapcsolatunk évek óta szilárd alapokon nyugszik. Mégis most olyan nekem, mint ha félne kicsit a felelősségtől és attól, hogy nem fogunk kijönni anyagilag, még ha ezt nem is mondja. Jelzem voltunk ennél már sokkal rosszabb anyagi helyzetben is. Az ő félelme rám is átragad, emiatt vagyok ingerült és azért is, mert tudom, hogy nem kapja meg szexuális téren sem , ami kijárna. Nekem is hiányzik, hát még neki.
Lehet, hogy én látom felnagyítva a problémát, más lehet, hogy örülne, ha ilyen kapcsolatban élhetne.
Remélem újra visszakerülünk a régi kerékvágásba és a bab csak megerősít minket, nem szétválaszt.
Valahogy mindig annyira felháborít amikor terhes nők akarnak megfelelni a férjük igényeinek.Mégis milyen férfi aki azt várja tőled terhesen,hogy olyan legyél mint előtte?Ne hízz el,legyen jó hangulatod mindig,legyél mosolygós,és persze készséges a szex terén,ha rendes sex nem lehet azért neki akkor is oldd meg...stb..milyen egoista emberek az ilyenek???!!!
Talán nem együtt várjátok ezt a gyereket?Semmilyen kellemetlensége nincs vele az apjának,talán annyit elnézhetne,ha néha nyűgös hisztis vagy,és ha már nincs annyi esze magától miért van ez,akkor talán vegyen egy könyvet a kezébe és világosodjon fel a terhesség gyönyöreiről.Neki kellene téged körbeugrálnia és nem fordítva.Nekünk 3 gyerekünk van,és volt,hogy 7 hónapig nem volt sex egyáltalán mert nem lehetett.A férjemnek eszébe sem jutott,hogy abban az állapotban amikor elég bajom volt a saját önző vágyaival foglalkozzak.Kiment a wc-re és elintézte maga ha muszáj volt.
De nem is lenne már a férjem ha ennyire önző lenne.
Ülj le vele elbeszélgetni,és ne okold magad semmiért!!!
Ezért a sok idegbeteg depis kismama,mert így gondolkoznak.
Majd pár hónap múlva meg azért írsz mert lecserélt egy 40kg-os bombázóra.
Nem hiszem el,hogy nem lehet értelmes emberek módjára megbeszélni a házastársak között a problémákat.
Ha ennyire nem toleráns veled terhesen,mire számíthatnál ha mondjuk majd valamikor komoly beteg lennél?
Szia!
Valahol köztes megoldást kell találni. mi sem nagyon vitatkozunka férjemmel; de terhesség alatt belőlem is kijött egyszer-kétszer a durci és akkor nagyon fontos (mostmár egyre kevésbé) dolgokkal érveltem . (Pl. bezzeg másnak egyből lemennek csokit venni a férjeik, ha kívánós... vagy bármilyen hüleség). Aztán a szex. Bár nem voltam veszélyeztetett terhes, de sokszor száraz voltam, és nem ment. Az a házaséletünkkel összeegyeztethetetlen lett volna, ha "titokba" vagy látványosan kivonult volna a wc-re enyhíteni magán ; akkor már inkább én "áldoztam fel" magam és máshogy kedveskedtem neki. Nem önző a férjed ; én utólag jöttem rá, vannak különböző férfitípusok és ez várandóság alatt is megmutatkozik. Az én férjem se az a "na , ha hisztizik az asszony , rohanok , csinálom, szaladok..." ; hanem elmondta a véleményét. Arra figyelj, hogy próbálj ne sokszor előtte kiakadni. Amikor egyedül vagy könnyebb kiereszteni a gőzt.
Ha meglesz a baba, nem kertelek, megint lesz 1-2 bukfenc; mert sírni fog a baba, neked kell felkelni hozzá ; Te leszel nagyon fáradt...de ezen is át kell esni.2-3 hét míg összeszoktok Ti , így hárman. Lásd meg , hogy ahol tud segít és igen is, szeret Téged;akkor nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!