Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engednek el sehova?...

Miért nem engednek el sehova? Itthon ülök egész nap, már elegem van. (16/L)

Figyelt kérdés

Sok barátom van, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot, barátom is van. Anyukámmal, a mamámékkal és a bátyámmal élek.Régebben nem volt semmi gond, szépen megkértem hogy hadd menjek el szombaton bulizni, vagy csak társaságba menni, nagynehezen elengedett. Mostanában viszont szinte sehova! Jó tanuló vagyok, sportolok, és modellkedem.(komolyabb dolog is lehet belőle) Egyszerűen nem értem hogy mit vár még tőlem. 2 hónap múlva 17 leszek és nem mehetek ki este 10 órakor találkozni a barátommal...(egyébként szűz is vagyok még, szóval még csak az se lehet a gond...)

Mit tennétek a helyemben? Lassan már délután se mehetek sehova:/

2012. okt. 19. 23:24
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg azért nem engednek el szórakozni este 10 után, mert féltenek. Nekem fiam van, annyi idős mint te. Neki sötétedésig van "kimenője". Kivétel akkor van ha többed magával megy el, de akkor is a telefonját vinnie kell magával.

Úgy gondolom olyan világban élünk, hogy igen is van félni, félteni valónk. Miért nem találkoztok a barátoddal nálatok? Vagy haza is kísérhetne.

2012. okt. 19. 23:36
 2/7 A kérdező kommentje:
fél éve együtt vagyunk, mindig hazakísér, nálunk meg nem lehet, mert a bátyámmal volt egy kisebb összetűzésük volt barátnő miatt..:D
2012. okt. 19. 23:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

És ha felajánlanád, hogy telefonálsz és érted mehet?

2012. okt. 19. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Én ezt sose értettem, hogy hogy jön össze a tanulmányi eredmény, a modellkedés, a szüzesség meg az esti kimászkálgás. 4 tök különböző dolog, könyörgöm. Nem semmi asszociációs képessége van a mai gyerekeknek. Mindegyik ugyanezt a dumát nyomja, hogy hát én jól tanulok és mégse engednek ki éjszakára.

Azért nem engednek el, ami pl. Bándy Katával történt és sok sorstársával. Az életedet féltik, és ez nem attól függ, hogy mennyi az átlagod az iskolában, hány fotót csináltak rólad a stúdióban és hányszor dugtál már életedben. Ebben a mai világban még én is alig merek felnőtt fejjel sötétedés után kimenni az utcára. Egyes környékekre még nappal se merek menni. Mondhat bárki bármit, ebben az országban annyira ott van a közbiztonság, hogy abszolút nem meglepő, ha a szülők ennyire féltik a gyerekeik életét. Ehhez hozzá kell szoknod.

2012. okt. 19. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem függ a tanulástól is.

Most ha folyamatosan 2-eseket kap, az méltóztasson tanulni a szórakozás helyett.

2012. okt. 19. 23:54
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Este 10-kor egy gyerek ne tanuljon, hanem aludjon, akkor is, ha bukdácsol.
2012. okt. 20. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én mindig este tanultam. Másrészről, ha éjjel bulizik, nappal alszik és másnap használhatatlan.

Az megint más, hogy egyetlen olyan hallgatót sem ismerek, aki nincs fent éjszakákat vizsgaidőszakban :D

Szóval tudom, más korosztály, de ettől még nincs baj az éjszakai tanulással.

2012. okt. 20. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!