Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan járjak el szórakozni,...

Hogyan járjak el szórakozni, ha nincs kivel?

Figyelt kérdés

Sajnos középiskola és egyetem alatt ez kimaradt az életemből. Így nincsenek olyan barátaim akikkel elmehetnék szórakozni.

Munkahelyen pedig mindenki 10-15 évvel idősebb tőlem és családjuk van.

2012. okt. 16. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dettò. Csak nekem annyi előnyöm sincsen hogy munkám volna... :( Van egy barátnőm, de vele nem tudok elmenni mert nem akar bulizós helyre menni. Igy nem járok én sem sehova. Kellene szerezni olyan személyt akivel eltudsz, nekem is azt kéne... De itthonròl nem egyszerű.
2012. okt. 16. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, a barátaim utálnak táncolós helyekre járni pl. csak a kocsmákat szeretik. Én meg azt nem szeretem.

18/L

2012. okt. 16. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Azt hittem, ez csak az idősebb korosztály gondja, de látom, nem.

Nekem sincs kivel.Körbe vagyok véve öregasszonyokkal.

Azokkal nincs kedvem. Ja, én se vagyok fiatal, de azért velem egy korosztályt tartanék jónak.

2012. okt. 16. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz?
2012. okt. 16. 19:24
 5/11 A kérdező kommentje:
pesti vagyok
2012. okt. 16. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
iratkozz be valahová sportolni, vagy ha van valami érdeklődési körödnek megfelelő klub - kézműveskedés vagy bármi, akkor oda! Majd lesz ezáltal baráti köröd, és akkor tudsz szórakozni menni velük! Ha budapesti vagy, akkor könnyű dolgod van: gondolj arra, hogy kisfaluban még sportolni se tudsz hová beiratkozni!
2012. okt. 16. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Milyen zenét/milyen tipusú helyeket, szórakozást szeretsz? Ez is lehet sokféle.
2012. okt. 16. 20:18
 8/11 A kérdező kommentje:

rockot, de ez most lényegtelen.

én is tudom hova kéne járnom. csak nincs társaság akivel mehetnék. egyedül meg nem fogok elmenni sehova, azt tudom.

2012. okt. 16. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ilyenkor tényleg a legjobb ötlet beiratkozni egy érdeklődési körödnek megfelelő tanfolyamra. Ott valószínűleg lesznek, akik zeneileg is hasonló irányba érdeklődnek, mint te. Aztán általában már magát adja a helyzet, hogy tanfolyam után először csak egy kávé együtt, aztán egy kis kocsmázás, aztán egy kis bulizás. Meg általában mindig megünnepli a társaság együtt a sikeres vizsgákat, tanfolyam végét stb... Megoldás lehet még ismerkedésre a sport, gyülekezet, állattartás (kutyások ismeretlenül is megszólítják egymást)esetleg bizonyos témájú ingyenes előadások stb....
2012. okt. 17. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyedül! Oda mész ahova akarsz, azt szólítasz le akit akarsz, senki sem szól bele hogy mit nézel, mit hallgatsz, mit iszol, mennyi ideig vagy ott. Stb sorolhatnám napestig!

Avagy álljatok össze az ittlévőkkel é máris megvan a csipet csapat!

2012. okt. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!