Az anyuka hibája? Egy elrontott élet -sajnos- igaz története lejjebb -
Sajnos en is ismerek ilyen "csaladot", annyi kulonbseggel, hogy a fiu meg nincs bortonbe, de a szitu ugyan ez.
Hogy, hol rototta el az anya? Hat, nem kellett volna a vilagr hozza a gyermeket, ha tudta, hogy nem tud gondoskodni rola! Csak maganak eljen, ne tegye tonkre mas eletet!
hogy van szíve embereknek egy gyereket ütni-verni?? Jó 1-1 kisebb pofon belefér, de orra vérzik.. :O
Isteneemm... annyira durva. Szegény srác. Nagyon sajnálom. :(
16/l
Rossz helyre született, ott lett elrontva.
Sajnos ebből is látszik, hogy az ember sokszor ahhoz ragaszkodik, aki nem érdemelné meg.
Akkor kellett volna elvenni az anyjától, mikor még egészséges személyiségű embert lehetett volna belőle faragni
Kérdező! Te ki vagy kinek a kije vagy a történetben?
Mert ezen így el lehet siránkozni bármeddig, "De szörnyű-de szörnyű-de szörnyű!" Ez hova vezet? Sehova. Ha megtudod, "Hol lett elrontva?" akkor mi lesz? Nekiállsz és kijavítod? Hogyan? (Szerintem ez lenne a jó kérdés!)
Nem szeretem az ilyen kérdéseket. Vannak érzelmek, amiket az ego irányít és van amiket a lélek. Az előbbiek inkább megkeserítik az életet. Nyomorultul érezheted magad tőlük jó hosszan. Az utóbbiak hasonlíthatnak ezekre, fájhatnak akár jobban is, DE van egy lényeges különbség, ami ráadásul KÖNNYEN FELISMERHETŐ. A lélek valódi érzelmei CSELEKVÉSRE ÖSZTÖNÖZNEK! Ha nem látok ilyet, arra gondolok, ez egy önmagáért való érzelem. Ha viszont azt látom, ez az érzelem arra született, hogy az, aki átéli CSELEKEDJEN VÉGRE, akkor tudom, bármilyen szörnyű is a helyzet, bármennyire is fáj az illetőnek most, nem kell Őt sajnálnom; sőt, örülnöm kell, mert ez egy fontos pillanat, fordulópont az életében, lehet, pont most teljesíti be a küldetését a világon, azt amiért ide született. Ettől még lehet nagyon nehéz neki.
Szóval mit szeretnél TENNI?
milyen anyuka????
Te ezt annak nevezed?
Ne is haragudj.....
valószínű lekapnám a műkörmeit és megetetném vele első lépésnek. Azátán az árnyalt cipője jönne.
Büdös R.banc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!