21/31 anonim válasza:
Bélaaaaaaaaaaaaaa de milyen szar lehet már , hogy nyúl a vez.neved XDDDDd
24/31 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy hogyan lehettek ilyen bunkók...
2012. okt. 14. 22:16
25/31 anonim válasza:
Tényleg azok! :-(
Szerintem aranyos nagyon! :-)
Nyúl Etelka
Nyúl Noémi
Nyúl Krisztina
Nyúl Kata
Nyúl Gábor
Nyúl Bence
Nyúl Balázs
Nyúl Tibor
26/31 anonim válasza:
Én semmi olyat nem adnék, amiről mesefigura juthat eszébe az embernek, pl Balázst nem, mert ott van Sün Balázs. Csak nem becézhető nevekben gondolkodnék (Zalán, Hunor, Nimród, Alexa, Emma,Flóra, Gréta), egyébként sokkal kedvesebb vezetéknév mint mondjuk a Zsíros, Terhes, Szívós....a beszólogatókkal pedig ne foglalkozz! Kedves vezetéknév!!!
27/31 anonim válasza:
Szerintem is aranyos vezetéknév, de tényleg meg kell választani, milyen keresztnév illik hozzá. Valami pörgőset, erőteljes hangzókat tartalmazó nevet ajánlok, ami több szótagú.
Pl:
Nyúl Martina
Nyúl Patrícia
Nyúl Zsanett
Nyúl Zsófia
Nyúl Ágoston
Nyúl Rajmund
Nyúl Kristóf
Nyúl Dominik
28/31 anonim válasza:
csak h ne maradjak ki: Béla :D
30/31 anonim válasza:
Barátnőm Nyúl Krisztina, szerintem ez jól hangzik.
Én is hosszabb nevet javasolnék, legalább 3 szótagút.
Levente, Bendegúz,Fábián, Ágoston, Fruzsina, Dominika, Valentina, Barbara, Letícia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!