Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kovács vezetéknévhez szerintet...

Kovács vezetéknévhez szerintetek ez jó lesz majd?

Figyelt kérdés

Ha lányom lesz szeretném az első szerelmeimről elnevezni Kovács Cintia vagy Kovács Diána (Cinto ,Dius )

Szerintetek nagyon gáz leírva ? Mert kiejtve szerintem aranyosak.

Sajnos a Kovács nem túl kellemes hangzású,látványú de ez jutott :)

Most még csak 22 éves vagyok de mivel számomra az elsők nagyon fontosak voltak és mai napig szeretem őket,jóba vagyunk ezért gondoltam és ez a későbbiekben se fog változni kivéve ha kifogok egy olyan feleséget :) aki mást akar

2012. okt. 14. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A leendő feleséged helyében nem hiszem,hogy boldog lennék,ha a volt barátnőidről szeretnéd elnevezni a gyermekeinket.
2012. okt. 14. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Akkor majd kitalal ra valami mas magyarazatot...

Szerintem egyaltalan nem gaz nevek. :)

2012. okt. 14. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy Kovács Diána nevű ismerősöm :))

Egyébként én nagyon nem örülnék a (leendő) feleséged helyében (és nem is mennék bele), ha a lányunkat az exeidről akarnád elnevezni...

2012. okt. 14. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólókkal. Nem fair a majdani feleségeddel szemben, hogy az exek után akarod elnevezni őket. Kitalálhatsz valami indokot, és beadhatod majd neki, hogy más miatt szeretnéd mondjuk a Diánát, de ha egyszer kiderül, lehet, marhára be fog rágni az asszony.

A Cintia pedig nagyon nem illik a Kovács-hoz. A vezetéknév csé-re végződik, a keresztnév esz-szel kezdődik...? Két sziszegős mássalhangzó, nagyon nehéz kiejteni a nevet, kényelmetlen, és furán is hangzik.

2012. okt. 14. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Cintiát hagyjuk,mert mindenki Cintiának fogja ejteni éles C betűvel... Dia meg... Nem lehetne valami ritkább név egy Kovácshoz?
2012. okt. 14. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Remélem, a leendő feleséged meg az ő exeiről szeretné elnevezni a közös fiatokat :D mekkora lenne! Elvégre így fair, nemde? (Mert azt meg ki tudja még, hogy fiú avagy lány lesz!)

Bocsi az offért!

2012. okt. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!