Kovács vezetéknévhez szerintetek ez jó lesz majd?
Ha lányom lesz szeretném az első szerelmeimről elnevezni Kovács Cintia vagy Kovács Diána (Cinto ,Dius )
Szerintetek nagyon gáz leírva ? Mert kiejtve szerintem aranyosak.
Sajnos a Kovács nem túl kellemes hangzású,látványú de ez jutott :)
Most még csak 22 éves vagyok de mivel számomra az elsők nagyon fontosak voltak és mai napig szeretem őket,jóba vagyunk ezért gondoltam és ez a későbbiekben se fog változni kivéve ha kifogok egy olyan feleséget :) aki mást akar
Akkor majd kitalal ra valami mas magyarazatot...
Szerintem egyaltalan nem gaz nevek. :)
Van egy Kovács Diána nevű ismerősöm :))
Egyébként én nagyon nem örülnék a (leendő) feleséged helyében (és nem is mennék bele), ha a lányunkat az exeidről akarnád elnevezni...
Egyetértek az előttem szólókkal. Nem fair a majdani feleségeddel szemben, hogy az exek után akarod elnevezni őket. Kitalálhatsz valami indokot, és beadhatod majd neki, hogy más miatt szeretnéd mondjuk a Diánát, de ha egyszer kiderül, lehet, marhára be fog rágni az asszony.
A Cintia pedig nagyon nem illik a Kovács-hoz. A vezetéknév csé-re végződik, a keresztnév esz-szel kezdődik...? Két sziszegős mássalhangzó, nagyon nehéz kiejteni a nevet, kényelmetlen, és furán is hangzik.
Remélem, a leendő feleséged meg az ő exeiről szeretné elnevezni a közös fiatokat :D mekkora lenne! Elvégre így fair, nemde? (Mert azt meg ki tudja még, hogy fiú avagy lány lesz!)
Bocsi az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!