Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem miért akar mindenr...

A feleségem miért akar mindenről lebeszélni? Kicsit már unom.

Figyelt kérdés

Volt egy motorom és rábeszélt, hogy adjam el. Én hülye eladtam de ha élek tavaszig akkor veszek egy másikat. Kiskorom óta imádom az autókat/motorokat és értek is hozzájuk. A mostani kocsimat magamnak raktam össze, igaz hogy nem volt olcsó de megérte mert ennek lelke van. Mi a jó abban ha más csinálja meg helyetted ha értesz hozzá és megteheted? Szeretek gyorsan menni de nem a város közepén csinálom meg ha vezetek akkor nem iszok és vigyázok másokra. Mostanában mindig azzal jön, hogy sokba van amit csinálok, veszélyes hagyjam abba blabla, én még mindig azt mondom hogy inkább erre költsem mint piára meg játékgépekre. Bármit kérhet tőlem de ezt az egyet nem, ezt neki is megmondtam. Miért akar mindenről lebeszélni amit szeretek? Én sem szólok bele, hogy mikor mit csinál. Mire jó ez neki?

26/F

2012. okt. 9. 20:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi volt az ok, amiért megnősültél?
2012. okt. 9. 21:36
 22/27 anonim ***** válasza:
53%

Valószínűleg annyira önző, hogy nem akar gyászolni vagy ami még rosszabb élete végéig egy rokkantat ápolni. Egy kedves ismerősöm apja 20 éve ágyban fekvő beteg mert 42 évesen motorbalesete volt. kisodródott egy kanyarban motorral, és hát az oszlop keményebb volt mint a lába.... A felesége azóta ápolja, naponta fürdeti, bilizteti, stb... nos erre mit lehet mondani? talán azt, hogy a feleséged meg akarja magát kímélni ettől, ha már nem is azt mondjuk hogy téged félt. :)

Szóval összegezve a feleséged egy önző dög, mert csak a maga jólétét nézi.

2012. okt. 9. 21:36
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

Édesanyám kolléganőjének a 25 éves unokaöccse két napja halt meg, az idény utolsó motorozása közben. Te is mondtad, hogy szeretsz gyorsan menni, na ő is szeretett. Annyira, hogy az ütközés erejétől lerepült a motorról, és 170 (!!) méterrel arrébb landolt, mint ahol a motor feküdt. Természetesen "útközben" telibekapott egy beton villanyoszlopot, ami hát hogy is mondjam, nem tett jót a gerincének - protektorral együtt sem. El lehet képzelni, mennyivel mehetett, ha akivel ütközött egy robogó (!) volt, még csak nem is autó. Szerencsére a 16 éves robogós srác karcolásokkal megúszta, a baleset okozója a saját hülyesége miatt "szerencsére" csak önmagát nyírta ki.

A feleséged csak nem szeretné, ha ilyen sorsra jutnál te is.

2012. okt. 9. 21:45
 24/27 anonim ***** válasza:

Lassan gyereket szeretne,most jött elő benne hogy ahhoz olyan apa kell,aki nem halhat meg bármelyik pillanatban (oké,kaphatsz szivinkfartust is,de akkoris legalább csökkentené a kockázatot)

Lehet hogy unod,de gondolj bele,mit éreznél ha pl a feleséged nagy pocakkal majd egy csecsemővel állna az ágyad fölött a korházban,neked bár nyitva a szemed,mozdulni nem tudsz,de a tudatod tiszta.És nagyon sok évig csak bámulsz ki a fejedből,vegetálsz,majd elsorvadva meghalsz.

2012. okt. 10. 09:13
 25/27 anonim ***** válasza:

Veszélyes a motorozás, valószínűleg félt. Mert ahogy írod, szeretsz gyorsan vezetni... Én is félteném a férjem.

Az autó meg... Hát írod, hogy nem volt olcsó... Meg gondolom elég sok idődet lefoglalta az összerakása, bütykölése, lehet csak szeretné, hogy vele is foglalkozz egy kicsit.

"Inkább erre költsem, mint piára meg játékgépekre"

Szerinted csak ez a két opció van??? Nem tudom, nálunk nem így működik. Megbeszéljük, hogy mikor mire költünk, mi fér bele. És amit te sokat elkölthetsz erre, ő elkölthet ennyit a saját igényeire?

2012. okt. 10. 09:59
 26/27 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, azért egy dolgot jegyezz meg a motor-mánia kapcsán: NEM az a lényeg, hogy te figyelsz-e az utakon, hanem más, aki közlekedik, mindegy mivel, az figyel-e. A férjemnek is van motorja, és mindig nagyon féltem, 30 éves, idén is úgy alakult, hogy nem volt ideje motorozni. Ültem mögötte, nem vezet veszélyesen, viszont volt olyan, hogy egy autós már csak szemétségből is(gondolom: nehogy már a motoros, bezzeg, ...stb) majdnem úgy kitolt velünk, (befékezett, 70el mentünk) hogy ott maradtunk, amikor megelőztük, még mutogatott is, vigyorogva. Ezek miatt kell nagyon figyelni, bár ahogy a belinkelt kérdés, amit olvashattunk már anno páran, ... sajnálatos, de egy dolgot senki nem vesz figyelembe, aki megtanul motort vezetni, és megszerzi a jogsit: NEM YAMAHÁVAL, VAGY EGYÉB MÁS SOK LOVAS MOTORRAL KELL TANULNI, hanem egy Simpson is megteszi első körben, de az ugye ciki, viszont azon lehet szerezni rutint, stb, nem akarok ebbe belemenni, de volt olyan, aki gyorsan ment, visszaváltott, és ledobta a motor.

A feleségeden nem tudok elmenni, tud költséges lenni, lehet, tényleg irigy, ahogy előttem írják arra, hogy van egy hobbi, ami leköt. Csináld úgy, ahogy a férjem: téli hónapokra vonasd ki a forgalomból, és akkor fizetni addig nem kell utána. Pénz is marad, már ha tényleg ez miatt aggódik, de kétlem.

2012. okt. 10. 12:06
 27/27 anonim ***** válasza:
26.vagyok. Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy amióta megszületett a lányunk, csak a városba motorozik, megy pár kört, nagy baj így nem történhet. (lehetsz teli nyakig protekorral, elég rosszul esni.) Féltem, tény, de nem cirkuszolok azért mert van, bár én lennék a legboldogabb, ha eladná, kevesebb a kockázat, ami így egyébként hülyeség, mert autóval is bármikor történhet baj, ott is az éppen átcsúszott jogsisok, akik nem fiatalok, de indexet nem használnak, befékeznek, nem használják a tükröket, belemennek előzésbe egy olyan autóval, amivel nem tudja befejezni a veszélyes manővert, ezekkel se törődik senki, mindig az ártatlan hal meg, pedig mindig mindenkit az esetek 90%-ában vár haza valaki. Kicsit off, csak próbáltam leírni azt, amit tapasztaltam már. Balesetmentes közlekedést kívánok!
2012. okt. 10. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!