Mi a fontosabb: boldog házasság vagy sok pénz?
Boldog házasság
ha már pénz kell, csak épp annyi amivel egy 'normális' szinten szükséges a családnak...
Itt valahol az egyéni igényszintek helyzetétől is függ a dolog, pl nekem az lenne mindenem, ha itt lenne velem akit szeretek, semmi más iránt nincs meg különösebben a vágyakozás bennem - utána sem lenne, tehát az ilyen luxusutak, tárgyak nem érdekelnek, ha csak egy virágos mezőn kifeküdve együtt néznénk a felhőket és hallgatnánk a fák leveleinek zizegését... nekem ez többet ér mindennél...
Pénz olyan mértékben kellene csak, hogy legyen hol laknunk, ne éhezzünk, gyerekek iskolába járhassanak... szóval így valahogy... mindenképp a Boldog Házasság ;)
Számomra a boldog házasság sokkal fontosabb!!!!!
Mit ér az európai kirándulás, ha közben tudom, hogy a férjemhez egy kis 21 éves csirke bújik?
Én nem tudnám ebben a helyzetben boldogan lehajtani a fejem este.
Nem tudok választani, mind a kettő fontos nekem.
Csóró vagyok, voltam világ életemben, szóval el tudnám fogadni a sok pénzt, de elég érzelmes ember vagyok, álszent a mai nevén másoktól..., de nekem szükségem van egy igazi szerelemre, szeretetre, együtt kéne ezeket átélni.
szerintem a nőnek sincs megtiltva, h szeretőt tartson :D lehet, a férje észre sem venné, főleg, h többnyire a 20 éves pipiket hajkurássza :D
még szép, h jól jönne a lóvé. de nem költeném magamra mindet. egyébként sem vagyok nagyzolós. inkább a szegényebb sorsú barátaimnak csurrantanék annyit, hogy ne a mindennapi gondoktól fájjon a fejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!