Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs ennek valami jogi...

Nincs ennek valami jogi szabályozása?

Figyelt kérdés

Anya keres egyedül a családban, alig kap 60 ezret. Apám alkalmi munkákat végez, aminek az eredménye csak 1-1,5 hónapig elég. Viszont úgy tudom, hogy apám úgy van bejelentve, mintha dolgozna.

Mindenen hitel van, autótól kezdve a telkünkön is (amit a hitel felvételétől nem fizet). Az autót is kivonták a forgalomból, sok csekk, sok tartozás, sok elmaradás. Nem érti meg apám, hogy dolgoznia kell, 70-80 ezer Ft-ért nem akarja 'elpazarolni' magát. Anya napi 11 gyógyszert szed, mégis a belét kidolgozza azért a kis pénzért, ráadásul szombatonként Pestre kell járnia egyetemre, hogy talán megmaradjon a munkája.

Dolgozni nem tudok elmenni, most nagyon fontos nekem a tanulás, 2 hét múlva érettségizek, viszont kellene valami megoldás.

18l

2012. okt. 3. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az Önkormányzatnál kell érdeklődni, hogy mik a lehetőségek. Számoljátok ki, mennyi a háztartásotokban az egy főre jutó jövedelem egy hónapban, mert kb. ez lesz az első kérdésük. Kamuzni nem éri meg, mert visszaüt máshol.

Jobb ötletem nem nagyon van sajnos.

2012. okt. 3. 21:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár ettől függetlenül apámat nem lehet rávenni, hogy elmenjen dolgozni :(
2012. okt. 3. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezen viszont sajnos a jog nem fog tudni segíteni...
2012. okt. 3. 21:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Maximum ha érettségi után egyből elköltözök, de nagyon nehéz munkát találni :(
2012. okt. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!