Nincs ennek valami jogi szabályozása?
Anya keres egyedül a családban, alig kap 60 ezret. Apám alkalmi munkákat végez, aminek az eredménye csak 1-1,5 hónapig elég. Viszont úgy tudom, hogy apám úgy van bejelentve, mintha dolgozna.
Mindenen hitel van, autótól kezdve a telkünkön is (amit a hitel felvételétől nem fizet). Az autót is kivonták a forgalomból, sok csekk, sok tartozás, sok elmaradás. Nem érti meg apám, hogy dolgoznia kell, 70-80 ezer Ft-ért nem akarja 'elpazarolni' magát. Anya napi 11 gyógyszert szed, mégis a belét kidolgozza azért a kis pénzért, ráadásul szombatonként Pestre kell járnia egyetemre, hogy talán megmaradjon a munkája.
Dolgozni nem tudok elmenni, most nagyon fontos nekem a tanulás, 2 hét múlva érettségizek, viszont kellene valami megoldás.
18l
Az Önkormányzatnál kell érdeklődni, hogy mik a lehetőségek. Számoljátok ki, mennyi a háztartásotokban az egy főre jutó jövedelem egy hónapban, mert kb. ez lesz az első kérdésük. Kamuzni nem éri meg, mert visszaüt máshol.
Jobb ötletem nem nagyon van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!