Hogy lehetne rávenni anyósomat a fürdésre?
Iszonyat milyen büdös,14éve élek vele lassan,de a fél kezemen meg tudom számlálni,mikor láttam hogy fürdött.Ráadásul akkor is visszahúzza a büdös ruháit.Nem lehet mellette megmaradni :( Ráadásul meg van sértődve,ha elhúzom az orrom,hogy "na mi van,büdös vagyok?" meg "nem megyek be me büdös vagyok" de ahelyett hogy megfürödne,csak a műsort csinálja.Fiam még kicsi és elég szókimondó,megmondta neki,hogy nem szívesen megy be a szobájába mert "nyakon vágja a bűz" ,na ekkor kaptam igazán,hogy ezt a gyerek tőlem tanulja...
Mit csináljak??? Itt a nyár és a saját lakásomban menekülnöm kell,ha közeledik (Arról még nem is beszéltem,hogy rosszul zár a záróizma és rendszeresen beszellent, sőt igen gyakran be is f.sik-bocsánat a szóért,aminek szintén nekem kell a maradékát összetakarítanom.Nagyon nehezen viselem,és kisbabám van ráadásul,a terhességem alatt még érzékenyebb voltam,sokszor sírtam,de semmi nem változott.
Köszönöm a válaszokat,lehet hogy mégis nekem kell megen felvennem a pléhpofát és elmagyarázni neki az élet menetét...
kérdezőnek: Közös albérletben lakunk,előtte a MI lakásunkban lakott de a sok a dósság miatt el kellett adnunk,és jött velünk az albérletbe is.
Ja és 7 azaz HÉT gyereke van,de másik 6(illetve 5 mert egy sajnos meghalt) nem látogatja.
Hát, nem vagytok könnyű helyzetben. Nekem a nagyapám ilyen, be kell imádkozni a fürdőkádba. Még szerencse, hogy a nagybátyám is velük lakik, és ő képes összeveszni az öreggel...
Szinte biztos, hogy valami baj lehet a fejével, és hát, öreg. A veszekedés, sértegetés nem segít. Készítsd el neki te a fürdővizet, ha kell segíts neki a fürdésben, zuhanyozásban, lehet, hogy nem érzi biztonságban magát, a kádba ki-be mászkálni egy öreg embernek már nehéz.
Fogd szépen kézen, és mondd neki, hogy most akkor itt a fürdés ideje. Szedj elő neki tiszta ruhát, a retkest meg azonnal vidd el a közeléből.
Ha még ez se segít, marad a zsarolás, addig nem szabad a gyerekek közelébe engedni, amíg nem tisztálkodik.
"sokszor sírtam,de semmi nem változott"
Hát ez azért vicces.:) A kérdező attól várt változást a világban, hogy ő sírt. Hejj.. nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!