Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Német fiúneveket (amik szerint...

Német fiúneveket (amik szerintetek szépek) tudnátok mondani?

Figyelt kérdés

Kint élünk és babát tervezünk. Olyan nevet szeretnék, ami Magyarországon is megállja azért a nevét, ki tudja mit hoz a jövő. Nem tervezzük, hogy hazamegyünk, ezért inkább német nevet adnék a gyereknek, hogy kevesebb gondja legyen (betűzés, visszakérdezgetés, stb)

De nem tudom, milyen nevet adjak. Lánynevem már van.

Olyat szeretnék, ami nem ciki itt. Mert tetszik pár név, de nem ismerem annyira az országot még, hogy tudjam, nem túl régimódi-e. (csak egy példa: egy német sem tudja a Béláról, hogy kicsit cikis név gyereknek adni, értitek)

2012. okt. 1. 07:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, eredetileg germán név a Roland, egyébként előfordul németeknél, ismerek is egyet :)
2012. okt. 5. 05:19
 22/23 anonim ***** válasza:
A Roland mondakörről hallottál már? Vagy a skandináv Edda ének, a német Nibelung mondakör?
2012. okt. 5. 08:05
 23/23 anonim ***** válasza:
Pl. Daniel -
2016. nov. 24. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!