Tegnap este ránk nyitott a barátnőm apja. Hogy merjek elé menni ezek után?
Tegnap kicsit bevadultunk a barátnőmmel de arra nem számítottunk, hogy bejönnek a szülei mert nem szoktak. Éppen rajtam volt a barátnőm amikor az apja benyitott gyorsan ki is ment de láttam az arcát amit jobb lett volna nem látni. Reggel eléggé úgy nézett rám hogy "kiheréllek köcsög!" Sok idő volt mire megbarátkozott velem úgyhogy most megint félek tőle. Ezek után hogy nézzek a szemébe? Csináljak úgy mintha nem történt volna semmi?
20/F
1. Legközelebb zárd be az ajtót.
2. Oldásnak nézd meg a párpddal együtt az Amerikai pite 2. című filmet.
3. Beszélj a papával. Ő is volt fiatal.
4. Ha semmi sem segít, akkor keressetek más helyszínt. Mégis mit gondol a papa, mit csináltok: sakkoztok? :)
Én az ilyeneken mindig elhalok, hogy az ajtót nem csukják be vagy nincs is rajta zár, szülők az ajtó túloldalán és bele mernek így kezdeni szexbe.
Hát édes jó istenem, meddig tart venni egy zárat 3000 forintért és felrakni? 20 perc?
Vagy ha zárat nem lehet, akkor egy beakasztható láncot?
A 18 éves lány felnőtt, én csodálkozom, h nincs igénye egy zárható szobára.
velem is történt ilyen pont 18 évesen :)
csak a nappaliban volt kihúzható kanapé, anyum tudta, hogy nálunk aludt a barátom, de valahogy mégis elfelejtette, és reggel minden előzmény nélkül szélesre tárta az ajtót, és megkérdezte kérünk-e reggelit :)
ami külön vicces, hogy a barátom volt felül, de annyira váratlanul érte a dolog, h leugrott rólam, és látszott, ami ilyenkor látszani szokott :DDD
szerencsére azért anyám elég laza, és nagyon bírta a srácot, szóval a reggeli kínos mosolygások közepette telt, de harag nem volt belőle :)
na, utána messziről kerülte a nappalit, mikor együtt aludtunk :D
ha az apuka ennyire szigorú, akkor inkább próbáljatok nálatok aludni, vagy akkor szeretkezni, ha tutira nincs otthon senki.
és egy lánc mennyiben védte volna meg őket ?:D ne szórakozz már ember. Anyám soha nem nyitott még ránk. Nem rohangál be,mikor itt van a párom.Akkor kérdezi meg,hogy kérünk-e enni,ha valamelyikünk kimegy mosdóba. Ha nem megyünk ki, végső esetben (ha hall tőlünk beszélgetés hangokat, nagyon sokat viccelődünk, tehát rengeteget is nevetünk pl.) kopog, és csak akkor nyitja az ajtót,ha szólok,hogy "jöhetsz".
Nem hiszem el,hogy ha valakinél ott van a párja, akkor van olyan halaszthatatlan dolog amiért zavarni kell őket, és nem várhat még addig,amíg haza nem megy.Vagy csak addig kellene várni,amíg valaki ki nem jön a szobából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!