Voltatok már hogy kölcsön kellett kérnetek családtagtól, mert nem volt pénz hó végén vagy valami oknál fogva?
Kedves utolsó!
Az előtted szólónak nagyon igaza van. Lehet, hogy mikor hitelbe vágták magukat, vagy mikor a gyerek megfogant még jobban álltak anyagilag.
ahelyett, hogy mást felelőtlennek tüntetnél fel inkább örülj annak, hogy mikor Te kezdted az életet még jobb volt a helyzet.
Kedves Utolsó!
Mint írtam nem bántani akartam, de azt nem hiszem el, hogy 9 hónapra előre nem lehet látni anyagi szempontból a jövőt.
Anyóssal lakunk egy háztartásban. A feleségem régebben szokott tőle kölcsön kérni 30-40 ezer forintokat. Az utolsó fillérig vissza kellett adni akkor is, ha közösen használt mosóporra vagy élelmiszerre lett elköltve. Mindig az én fizetésemből lett megadva, a fele fizetésemet minden hónapban oda kellett adnom az anyósnak, miközben a fiának számítógépet meg autót vett. A fia minden hónapban hülyeségekre költi a pénzét. Egyszer elfogyott a türelmem, bemérgedtem, szóltam az asszonynak: az én fizetésemhez ezután nem nyúlsz, pénzt akkor kérhetsz kölcsön, ha a lányunknak kell sűrgösen valami.
Érdekes módon, azóta nem kell kölcsönkérni, ezt én sem értem teljesen, pedig most munkanélküli vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!