Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el, hogy végig...

Hogyan mondjam el, hogy végig hallgasson?

Figyelt kérdés

A mi nap szóváltásba keveredtem a tanárommal. és ennek a következő dogában meg is látszott az eredménye. Nem tudom hogyan mondjam el itthon mert az apámat ez nem érdekli csak annyit fog mondani hogy nem találkozhatok többet a barátommal és beadat beadat benntlakásoa iskolába... NyíregyhAzára

Hogyan mondjam el hogy végig hallgasson?

Mert most ez nem a barátom miatt van hanrm hogy a tanár az anyagi helyzetemet vitatta, amit azóta már megbeszélzem a tanárral is?!

2012. szept. 21. 17:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem fog beadatni, ez inkább csak ilyen szülői fenyegetésnek hangzik, de az lehet, hogy a barátodtól tényleg tiltani fog. Csak simán mondd el neki, hogy mi történt, és kész.
2012. szept. 21. 17:08
 2/15 anonim válasza:
66%
Hupsz félreértelmeztem. xd
2012. szept. 21. 17:08
 3/15 anonim válasza:
Kösd le az elején hogy hallgasson végig, mondd el és kész..Létezik internet, max ott tudsz beszélni a barátoddal.
2012. szept. 21. 17:10
 4/15 A kérdező kommentje:
De igen... elég "elit" az apám. szóval a barátom külömb tőlem 0,2eddel jobb volt az átlaga mint nekem.. nem iszik,de az apám nem is akarja megismerni mert azt hiszi hogy egy senkiházi féreg!
2012. szept. 21. 17:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Persze hogy utàlja, ugy érzi, el akar téged venni töle! Az én apum is fujt az elsö pasimra:) Nem hiszem, hogy csak ezért ki fog borulni:))
2012. szept. 21. 17:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Multkor beakrtam mutatni és azt mondta hogy miutàn idehozom a házba egyszer csak azt veszem észre hogy meglop!
2012. szept. 21. 17:23
 7/15 anonim válasza:

Apád elég paranoid lehet. Sajnos azt kell mondjam, hogy meg kell vele küzdened, mivel nem fogja tudomásul venni, hogy lassan magad hozod a döntéseidet.

A bili ki fog borulni, ez elkerülhetetlen. Amit tudok javasolni, az a "minimális információ" elve. Amiről nem tud, az nem fáj. Ne hozzátok menjetek ha együtt lógtok, hanem a barátodhoz. Majd apád később cikinek fogja érezni, hogy mindenből kimarad, semmiről soha nem tud, akkor kell neki elmondani, hogy ha nem lenne olyan vaskalapos, akkor több mindenbe be lenne avatva.

Masik módszer, ha mákod van, akkor anyukád megértőbb, és le tudja állítani apádat, illetve leb*ssza ha tahó módon viselkedik.

2012. szept. 21. 17:42
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát ő most pont elutazott. ezt nevezik pechnek..

Ezèrt fordultam hozzátok

2012. szept. 21. 17:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ha az apád ilyen akkor ilyen. Ő biztos nem fog az X életéve után megváltozni, szóval neked kell hozzá viszonyulnod.

Mondd hogy betegen írtad a dolgozatot azt puff, ez lett az eredménye. Majd kijavítod.

Pasidat meg nem kell bemutatni neki, ha nem érdekli akkor minek erőlteted.

2012. szept. 21. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Miből gondolja, hogy meglop?

Valamit nem mondtál el nekünk?

Vagy csak úgy bedobta az apukád ezt a szöveget?

Talán, ha megírnád közelebbi tanácsok is jöhetnek.

2012. szept. 21. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!