Ti komolyan mit tennétek egy ilyen nővel?
Két lehetséges tényállás van ebben a történetben.
1. A párod ezt a nőt pátyolgatta amíg terhes volt, de már akkor se volt benne biztos, hogy a gyerek az övé, ezért nem vette a nevére a kicsit, de mégis a nővel maradt. Ebben az esetben egy lúzer a párod, ne panaszkodjon.
2. A párod biztos volt benne, hogy a gyerek az övé, nagy volt még a szerelem, közösen várták a nővel, együtt éltek, ennek ellenére nem vette a nevére. (Ebben az esetben, nem nevezném meg milyen embernek tartom.) A gyanú jóval a gyerek születése után merült fel, hogy esetleg nem az övé.
"Sok választ kaptál, akik azt írták, hogy ne fizessen a párod, azok szégyelljék magukat, mert minden jel arra utal, hogy ez a gyerek bizony a párodé (ő maga is elismerte amíg a nővel volt), és a nagyon hasznos tanácsaikkal arra ösztönöztek, hogy szerencsétlen gyerek ne kapja meg ami jár neki."
Te milyen jelről beszélsz, ami arra utal, hogy az övé a gyerek?:D
A kérdező azt írta, hogy eddig is nagyon sokat segített, amíg ott lakott, mert ha nem lett volna a kérdező párja, akkor a gyereknek enni se lett volna mit.
Eddig is eltartott egy gyereket, akiről nem is biztos, hogy az övé.
Én is sajnálom a gyereket, de a gond az, hogy ez a nő a leírtak alapján pénzéhes, s arra megy, hogy akit tudjon lehúzzon.
Kérdező!
Az utolsó kommented alapján még biztosabb, hogy köze nincs a gyerekhez.
2 héttel a születés előtt tudta meg a párod, hogy szülni fog a nő? Vajon miért nem szólt addig? Mert már valszeg akkor is tudta, hogy más az apa.
Legjobb lett volna, ha ezt a DNS tesztet már az elején megcsinálják,és tisztázzák, hogy kié a gyerek, s akkor a párod nyugodtan tud egy új kapcsolatban élni.
Én a párod helyében már a születésekor utánajártam volna ennek, s nem hagytam volna, hogy ennyire hülyére vegyen egy nő.
Főleg, hogy titkolta, hogy terhes, megcsalta a párod, s úgy bánt vele, mint egy kutyával.
"kedves anyuka helyett is dolgozott, lefogyott 40 kilot, a nő kirugdosta a fogát. pedig nem lehetett"
Ez hogyan történhetett? Apuka a földön mászott, vagy Anyuka ugrott nagyot?
Azért az a 16 éves lány fölcsinálása, nem játék...akárki tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!