Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzelmileg manipulálás. Kivel...

Érzelmileg manipulálás. Kivel és főképp MIÉRT teszem ezt?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, hogy engem a párom egész kapcsoltunk alatt érzelmileg manipulált, bűntudatot akar gerjeszteni és hasonló.

Viszont ezt csak azzal csinálom meg aki egy kicsit is fontos számomra, nemde?

2012. szept. 19. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja és manipulációval húzzák le sokan a másikat. Sokszor láttam ilyet: Fiatal házasok. A "férfi" megkérdezi a feleségét, hogy jössz segíteni? A feleség persze hogy megy :) Aztán pakolnak mind a ketten. A férfi elkezd valamiről dumálni. Annyira belelendül a pofázásba, hogy a csaj észre se veszi h egyedül csinál mindent. Ismertem olyat is, akit addig nem dobott ki otthonról a párja, amíg dolgozott. A tv-ben meg volt olyan h pénzzel húzta le a csajt, de nem egy ilyenről hallani.
2012. szept. 19. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Akár engedsz az érzelmi zsarolásnak,akár nem, mindenféleképpen te fogod rosszabbul érezni magad! Ez a lényege! Ha jót is cselekszel, akkor is rosszul fogod miatta érezni, mert úgyérzed, hogy a másiknak ártottál valamivel. Holott csak épp nem engedtél a játszmáinak.

Ilyen az emberi természet.

2012. szept. 19. 23:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti a másikat,az nem csinál vele ilyet.Én a helyedben úgy raknám i,mint macskát sz@rni.
2012. szept. 20. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
k
2012. szept. 20. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!