Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Férjem elment...

Ez normális? Férjem elment osztálytalálkozóra, egy másik városba,90km-rel arrébb.

Figyelt kérdés
Azt mondta, minket (engem és a 6 hónapos fiúnkat ) nem visz magával, mert Ő neki így jobb, ha egyedül megy, jobban érzi így magát. Édesanyja abban a városban lakik, ahová a férjem megy osztálytalira, tehát aludni is ott fog. Mikor szóvá tettem, hogy nem visz el (nem az oszt.talira, hanem hogy még csak vele sem mehetünk, ott aludnánk anyósnál) akkor már egyből hajlott volna rá, hogy ok, menjünk. De így hogy? Mikor első blikkre azt mondja, jobb neki egyedül?!!
2012. szept. 15. 18:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
80%

nem kell mindig egymás nyakán lógni, hadd kapcsolódjon ki... majd legközelebb te mész el egy-két napra, és ő vigyáz a gyerekre.

teljesen normális felnőtt emberi igény az egyedüllét, csak figyelj, hogy te is "megkapd" a részed :-)

meg arra is figyeljetek, hogy néha, nm sűrűn pl havi 1x legalább más vigyázzon a gyerekre, és ti is kettesben legyetek, nem mint szülők, hanem mint férfi és nő.

2012. szept. 16. 10:08
 22/30 anonim ***** válasza:
66%

Mindenki elsiklott afelett (2x is), hogy NEM az osztálytalálkozóra akar bemenni a férjével? Vele akar utazni abba a városba, és amíg a férj az osztálytalálkozón van, addig ő az anyósánál van.

Mondjuk ha én lennék ilyen helyzetben, akkor elvinném a páromat. Ha elvannak addig az édesanyámmal, akkor miért ne? Biztosan az anyuka is örülne, hogy láthatja az unokáját is.

2012. szept. 16. 13:57
 23/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem siklott el mindenki.
2012. szept. 18. 07:28
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

Osztálytalálkozóra nálunk sem szokás senkit hozni, mert az pont az osztályról szól, nem családról, barátnőről stb.

Gondolom nem hitte, hogy akkora élmény neked a 6 hónapos gyerekkel felcuccolni és az anyósnál éjszakázni, amikor ő hajnaltájban fog befutni, felébreszt mindenkit, aztán másnap mindneki hullafáradt, feszült és utálja egymást.

Tisztáztad, hogy át akarsz menni az anyósékhoz, erre mondta, hogy oké, akkor elvisz. Szerintem ez a normális kezelése a dolognak. Honnan kellett volna kitalálnia, mire vágysz titkon?! Nem gondolatolvasó. Csak egy pasi. Szólsz, mit szeretnél, és akkor úgy csinálja. Nagyon kedves tőle.

2012. nov. 13. 16:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem az a bajod, hogy elment osztálytalálkozóra, hanem az, hogy a párkapcsolatodban úgy érzed, hogy te nem kapsz elég szabadságot és törődést.

A lehető legnagyobb öngól akkor kiverni a balhét, amikor egyébként teljesen igaza van. El akar menni találkozni rég nem látott, számára fontos emberekkel, ha te vele mész, akkor még ha anyóséknál van, akkor is siethet oda, mert várod.

Most hagyd elmenni, érezze jól magát.

Addig is a bosszankodás helyett gondold át a dolgokat. Ha 6hónapos a gyerek, akkor gondolom, az utóbbi egy évben teljesen el lettél zárva a világtól, mert az anyaság töltötte ki minden idődet. Ez elég terhelő hosszú távon. Beszéld meg vele illetve más családokkal, hogy mikor tudják vállalni, hogy 1,2,3 órákra vigyáznak a gyerekre, amíg te mást csinálsz. Találd ki, hogy mire vágysz, mozira, barátnőkre-barátokra, színházra, sütire.

Érd el, hogy hetente-kéthetente legyen 1 szabad estéd és hogy ha a férjed otthon van, akkor vond be az otthoni teendőkbe. Ne erőszakosan, de határozottan.

Ezzel párhuzamosan pedig hozd össze, hogy olykor az egyik free night kettőtökről szóljon. Nem kell feltétlen nagy dologra gondolni, ha elmentek ketten egy filmet megnézni, megisztok együtt egy kávét és esetleg nem a gyerekről meg a munkáról beszéltek, az bőven megteszi.

Sok párnál jelentkezik ez kisgyerekkel, teljesen érthető módon. De ennek az az ellenszere, hogy tesztek azért, hogy ki tudjátok pihenni legalább részben a mindennapokat és legyenek intim percek, és nem az, hogy az első lehetőségnél egymásba martok.

2013. febr. 13. 10:01
 26/30 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem más családokkal, hanem más családtagokkal :-DDD
2013. febr. 13. 10:02
 27/30 anonim ***** válasza:
Osztálytalálkozóra nem visznek pereputtyot. Legalábbis eddig nem hallottam ilyet.
2013. ápr. 17. 18:10
 28/30 anonim ***** válasza:
szerintem is mocsok dolog így lelépni. Olyanról én is hallottam, hogy leviszi a gyereket és a feleségét az anyjához, aki a találkozóra nem megy el
2018. szept. 14. 21:29
 29/30 anonim ***** válasza:

az előzö hsz vagyok

Még annyit, hogy egy délutáni programra nem viheti a családját senki, ez még oké, de ha este kezdödő ottalvós bulit rendeznek, az már igen érdekes.

2018. szept. 14. 21:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Jó régi kérdés, a gyerek lassan már iskolába megy. :D
2018. szept. 14. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!