Miért nem tudok mit kezdeni a részeg emberekkel?
Hát gratulálok a szüleidnek, hogy beengednek egy ilyen mocskos részeg állatot a házukba, főleg úgy, hogy egy iskolás gyerekük is van, és nyugodt szívvel hagyják, hogy zaklasson.
Ne tarts attól, hogy megbántod, úgysem fogja fel. Miért van kulcsa a lakáshoz? Ki a tököm ő? Hagyjátok a zárban a kulcsot, akkor nem tudja kinyitni, hiába van kulcsa.
Nem akarom megbántani, mert egyébként meg szeretem. Anyu testvéréről van szó, és amikor nem részeg, akkor nagyon jól el tudok vele beszélgetni. Csak amikor részeg, akkor nagyon buta, parancsolgat. Bunkózik ha nem kap rögtön egy újabb sört, amikor kiürül az, ami a kezében van. Anyuék sajnálják, mert nagyon sok rossz dolog történt vele régebben, többek között ezért van kulcsa a lakáshoz. A szobámnak nincs kulcsa.
Végül nem tudtam aludni tegnap semmit, és úgy tűnik, hogy ma sem fogok. Az a baj, hogy ilyenkor 2-3 napig nincs nyugtom. Mindig azt kell csinálni, amit ő mondd. Reggel is lecsukta a laptopot, miután elküldtem ezt a kérdést, mert nem figyeltem rá. Amikor meg majdnem elaludtam ülve, akkor meg felrázott, meg adott egy energiaitalt, hogy ne aludjak. Tehát egyáltalán nem agresszív, nem ütöget meg ilyesmi. Csak igényli a figyelmet.
Egyszer volt, hogy a 3. éjjel már nem bírtam és kidőltem a kanapén, anyu felkeltett, és beküldött a szobámba. Ő addig lefoglalta, és így tudtam aludni. De hétfőn olyan voltam, mint a...
Köszönöm a válaszokat. Szerintem ma elbújok előle és próbálok tanulni, aztán majd valamikor elintézem. Nem szeretnék karót kapni.
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!