Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy már nem szeretem?

Lehet, hogy már nem szeretem?

Figyelt kérdés
olyan furcsa érzéseim vannak a párommal kapcsolatban, kb. 1 éve vagyunk együtt és együtt is élünk. Úgy érezem nagyon szeretem, de néha annyira felbosszant, hogy szándékosan megbántom. Annyi-annyi rossz tulajdonsága van, hogy az elképesztő..leginkább jellembeli dolgok.. állandóan depressziós és megnem történt dolgokon úgy feltudja magát húzni, hogy fáj látni (pl. ha valaki erre vagy arra azt FOGJA mondani, akkor ő MAJD ezt válaszolja..stb. és teljesen belelovalja magát). Állandóan kesereg és hihetetlenül pesszimista. Szó szerint utálom emiatt, pedig nálam ez sosem volt jellemző. Ugyanakkor eszméletlen aranyos, nagyon szeret, sok mindent megtesz értem, hihetetlenül házias, rendes.. Ugyanakkor hihetetlenül kikészít ezzel a viselkedésével.. Volt már valaki hasonló helyzetben?
2009. júl. 30. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Biztos szereted még, csak az idegesítő aggodalmaskodó viselkedését nem bírod. Kérd meg, hogy gondolkodjon egy kicsit bizakodóbban, és csak az előtte álló problémákra/feladatokra koncentráljon, ne olyanra, ami meg sem történt, vagy kicsi az esélye.
2009. júl. 30. 19:06
 2/9 anonim válasza:

igen, biztos hogy szereted!!! mindenkienk vannak rossz tulajdonságai! Neked is :) Na, hát ezt így kell elfogadni, nem a semmiért vagytok együtt már 1 éve! (:

mondd, hogy bizakodóban tekintsen a jövőre, és próbálja mindenben csak a jót nézni! :)

2009. júl. 30. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Engedd el! Neki is jobb lesz!
2009. júl. 30. 19:59
 4/9 anonim válasza:
0%

Az attól függ!Férfi vagy nő akiről írsz?Illetve melyik nemhez tartozol?Ha férfi lennél FELEJTSD EL!Hagyd a fenébe, legyél agglegény tarsd fennt a vadászösztönöd!Nincs szügség érzelmekre és máris boldogabb vagy!

Ha nő vagy, (márpedig a fogalmazásodból arra tippelnék) térítsd észhez,vedd rá hogy gondolkodjon pozitívan,nézzétek meg eggyütt a Titok című filmet!Aztán hasznosítsd a jó tulajdonságait, azt mondtad házias.

Összegzés: Férfi=FUSS! , Nő=Mivel úgysem vagy képes futni,törd be...

2009. júl. 30. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem tudod elfogadni benne ezt, vagy valahogy változtatni, hogy jobb legyen mindkettőtöknek (mert szerintem neki se jó, csak nem vallja be), akkor nem is biztos, hogy ti összetartoztok. Gondolkodj egy kicsit ezen, hogy képes lennél-e akár egy életen át mellette maradni akár ezzel a tulajdonságával együtt?
2009. júl. 30. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Hát később ez csak rosszabb lesz,ha már most itt tartotok.Jobb időben befejezni amíg lehet.
2009. júl. 30. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Csernus szerint a saját lúzerségünket látjuk benne, hogy csak ilyen párt tudtunk találni, nem tudunk felnézni a másikra, és ezért bosszant.

Szerintem is hagyd ott, mert tényleg csak rosszabb lesz.

Nekem is volt ilyen pasim. Örülök, hogy volt erőm kizárni az életemből, mert csak lehúzott állandóan. Persze sokáig hiányzott, de ki kell bírni. És erősebb leszel, és legközelebb mondj nemet, ha megint ilyen pasi tetszene meg.

2009. júl. 30. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Mindenkinek van rossz és jó tulajdonsága!!!!!Ezért kell mindenkinek alkalmaszkodni hogy együtt tudjanak élni normális párkapcsolatot létesíteni.Nézd a jó tulajdonságait.ezt te tudod irányítani hogy mit emelsz ki rosszat vagy a jót???Amúgy ha ezt kérdezted szerintem már nem szereted!
2009. júl. 31. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csináld azt azt,hogy jól leterheled és minden percét lekötöd,ne legyen semmi nyugalma.Amikor már ettől kezd feszültté válni hagyd ott persze közben jól alázd meg,hogy micsoda negatív,szélsőséges,pesszimista,agresszív bunkó.Aztán minél hamarabb állj össze mással,és amikor rájössz kb:1-1,5 év múlva h nem találsz még 1 ekkora hülyét aki mindent megad neked gondolkozz.Megérte?Ne is próbálj vele a problémákról beszélni inkább távozz nagy sértődötten.Ez a helyes.
2009. júl. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!