Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a picinek?

Mit vegyek a picinek?

Figyelt kérdés

Barátnőmhöz most megyünk bablátogatóba. Van rengeteg pici ruhája, mert örököltek egy csomót és a nővérkéjéről is maradt rá.

Van 2 garnitúra ágyneműjük, fejvédővel mindennel és tényleg minden de minden magvan nekik.

Ráadásul másik barátnőmmel együtt megyünk látogatni és Ő is vett pár kisruhát.

Arra gondoltam, hogy veszek egy pár kis cipellőt díszdobozban és rakok mellé pénzt egy borítékba.

Így jó lesz?

Persze később is szeretnék Neki ajándékozni ruhákat, stb., de majd csak ha növekszik és látom, hogy mikor milyen ruci lesz praktikus.

Nem gáz pénzt adni ilyenkor?

2009. júl. 30. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg babanapló?

Én a barátnőmnek babaápolási csomagot vettem,bár nekik az volt a legfontosabb,örült is neki nagyon:D

2009. júl. 30. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Én még soha nem vittem pénzt babalátogatóba,és nem is hallottam még ilyenről.nem hiszem hogy gáz lenne,Te ismeresd őket.Én is mentem úgy babalátogatóba,hogy tudtam mindene megvan,épp ezért babafürdető dolgokat vettem(nagyobbnak bébiételt is)mert ezek gyorsan fogyó dolgok,és szükség is van rá,nem úgy mint a 88-ik kis bodyra :) szóval ha összeállitasz egy márkásabb bébifürdető csomagot,az szerintem elég jó ajándék.
2009. júl. 30. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Pelust,és popsitörlőt is vehetsz...abból nem lehet eleget venni.

De amit te találtál ki szerintem az is nagyon jó.

2009. júl. 30. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Pelenka,bébifürdetö csak akkor jo ha tudod hogy mi vàlt be nekik.

A babanaplo nagyon jo,nekem sajnos magamnak kellett venni.

A kiscipö,pénz ötlet nem rossz,amikor én pénzt kaptam,örültem,mert azt vettem a picinek,amir tényleg szüksége van.

Esetleg kéz,és làbnyomat készitö formàt gipszböl vagy hasonlo vehetnél.

Az örök emlék mindenkinek.

De itt az is szokàs hogy fürdetö kendö a baba nevével himezve.

2009. júl. 30. 17:10
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ne adj pénzt. A kiscipő is jó ötlet, a babapáolási szerek is, de én még tudom ajánlani a cumisüveget. :)

A normális fajták 2-3 ezer forintba kerülnek, nagyon aranyosak is vannak, és cumisüvegből szerintem sosincs elég. :)

A múltkor láttam 6 részes készletet, az üveg feje a baba növekedésével cserélhető. Az utolsó fej olyan volt, mint amik az itatópoharakon vannak, tehát jó neki kb. 3 éves koráig. 3500 Ft volt, azt hiszem Evant (de ez nem biztos). :)

2009. júl. 30. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ne pénzt vigyél! Inkább kérdezd meg, hogy melyik pelenkát használják. És vegyél egy csomaggal.

Én mindig ilyeneket vittem a barátnőknek csomagban: popsitörlő, babafürdető, babaolaj, rágóka, előke, csörgő

(persze a babaápolási termékek ne "gagyik" legyenek). Az anyukának pedig friss gyümölcs, vagy dobozos gyümölcslé esetleg csoki.

Ruhát soha nem viszek, mert kapnak innen-onnan eleget, meg vesznek is.

2009. júl. 30. 17:34
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha kreatív az anyuka sima könyvetvegyél amibe ragaszthat írhat stb. Én kaptam babanaplót de televolt butaságokkal.Keresztelő hajvágás tesó családfa 2 éves a lányom és még nem volt ilyen....csak hogy tudd azért írom. Cumisüveget vehetsz aventes az jó.Nem kell a nagy mert gondolom még pici a pici. pénzt ne. de elvihetnétek a barátnőddel a zanyukát fodrászhoz, manikűröshöz stb.Vihetsz gyümölcsöt, vagy valami nasit az anyukának. vehetsz valami lágy zenét tartalmazó cd-t, babamama újságot. A fürdető nem jó azt csak az anya tudja melyik jó. A hőmérő méfg egy tök jó dolog de abból is kettő!!!Később partedli, textilpelus, babakanál, kisműanyagtál, vagy pohárkák, csörgő zenélő dolgok is később kellenek,rágóka is 2-3 hónapos körül.
2009. júl. 30. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Vigyél egy nagy ölelést, bátran vedd át a picit!!!
2009. júl. 30. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy a babafürdető és a csörgő, rágóka csak később kellenek attól még jó ötlet!
2009. júl. 30. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Zenelös jatek

Baba szönyeg amin van egy ilyen kis tarto es jatekok lognak rola.

Visont ha megteheted es szeretnel többet äldozni rä akkor ajandekozhatsz egy babafotozäst is akär. /elmesz egy fenykepeszhez a közelben es kifizeted neki a a fotozäst majd kersz rola egy papirt es bele teszed ezt egy boritekba/

Remelem segitettem..

2009. júl. 30. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!