Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szeretik a magabizto...

Rs. kérdése:

A férfiak szeretik a magabiztos és a határozott nőket?

Figyelt kérdés
Kavartam egy sráccal.. és elbasztam vele, mert gyerekes voltam stb.. Amit be is ismerek! Tanultam a hibáimból.. Viszont, mióta mondta, hogy csak barátok legyünk.. Jobb a kapcsolatunk, mikor találkozok vele, bókol, meg a combomat fogja meg stb.. És, hogyha megkérdezném tőle, hogy akkor most mi legyen az gáz? Mert én szeretném megnyerni ezt a csatát..
2012. szept. 10. 21:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudom.. aláírom, hogy van még mit. De ennyire még nem szerettem senkit sem.. nagyon megfogott. És amúgy meg nem vagyok ostoba.. ezt a csatát meg egy kicsit félreértettétek.. Én nem verekedni akarok vele.. hanem visszakapni azt, amit elrontottam ezelőtt. És emellett sok jó dolgot nyújtani neki..
2012. szept. 11. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki úgy magabiztos, hogy közben hót hülye a témákhoz, az a világ legidegesítőbb dolga, akár nő akár pasi. Van egy egészséges magabiztosság, önbizalom, amit ha túllép az ember, az már gáz, és ezzel biztosan nem értenek egyet velem, de inkább legyen egy kicsit kevesebb az önbizalma valakinek, mint túl sok, mert akkor valószínűleg lesz némi önkritikája, és egy kicsit befogadóbb lesz az agya a külvilágra és nem csak a saját hülyeségét fogja szajkózni mindig.
2012. szept. 11. 17:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Te most nem látsz a lila ködtől, szerelmes vagy. Én nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, hogy ő is az legyen. Szerintem várj egy kicsit, és az idő eldönti hogyan alakulnak a dolgok, de ne erőltess semmit és ne akarj megváltozni. Legyél olyan, amilyen vagy, ne mást mutass. Attól nem fog jobban szeretni.
2012. szept. 11. 17:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egoista.. de komolyan! Utálom magam, és én ezt magamnak is bevallom. Önbizalom hiányos vagyok, mint atom.. szóval nem értem ezt a választ
2012. szept. 11. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Az önbizalomhiányosak tudnak lenni a legnagyobb arcú emberek. Ez mindig így van, evvel kompenzálnak. Buktad! :)
2012. szept. 11. 18:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Tévedés, a hülyéknek van a legtöbb önbizalmuk.
2012. szept. 11. 22:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem. nekem nincsen nagy arcom. De a spanokért kiállok vagy magamért is, ha kell. De én ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert én az vagyok, hanem, mert érdekel, hogy a férfiaknak ez jobban tetszik-e egy nőben. És hülye sem vagyok. Tanulok egyfolytában. Nem akarok tudatlan ember lenni. :)
2012. szept. 12. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!