A menyasszonyom szakított velem, nagyon magam alatt vagyok. De reménykedem, ugye még visszajöhet hozzám?
A nővéremet 25 évesen jegyezte el a vőlegénye, akkor már 9 éve voltak együtt. Már együtt laktak, igaz, csak albérletben. Majd rá fél-1 évre a srác kijelentette, hogy csajozni akar, mert ez kimaradt az életéből. Úgyhogy otthagyta a nővéremet. Természetesen ő ettől teljesen padlóra került, hazaköltöztettük, ápoltuk a lelkét. Épp szedte össze magát, mikor feltűnt ismét a gyerek, kb 3 hónap után, hogy bocsásson meg neki. Nővérem megbocsátott, hiszen akkor még szerette, újra összeköltöztek. Viszont nővéremben (érthető módon) "eltört" valami. Ráadásul megjelent az életében egy férfi, aki erősen udvarolt neki. Nos, a vége az lett, hogy kb fél évre az újra összeköltözés után a nővérem tette ki a srácot. Ennek kb 1,5 éve és azóta az akkori udvarlójával vannak együtt boldogan.
Remélem, hogy ez a kis történet segít valamit, és meglátod benne azt, hogy ilyet egy emberrel nem lehet büntetlenül csinálni. És ne is várd azt, hogy visszamenjen hozzád, mert nem volna már ugyanaz, benned is folyamatos kétely lenne, hogy mikor hagy ott megint. Próbáld lezárni, próbálj nyitottabb lenni mások iránt. Hidd el, ha ezt képes volt megtenni veled, akkor nem ő az igazi. És ugyanúgy, ahogy a nővérem képes volt tovább lépni és újra beleszeretni másba, ezt te is meg fogod tudni csinálni. Neked is lesz rá alkalmad, lehetőséged. Fog jönni egy olyan lány, aki megbecsül és aki sosem hagyna ott téged másért!
Nem tudom mi ez a hülyeség manapság a kiélésről. Jobbat mondok, mi nem 18, hanem 16 éves korom óta vagyunk együtt. Közösen csináltunk mindent: érettségi, nyaralásadt ok, később egyetem (távolsággal fűszerezve), diploma. Most ott tartunk, hogy 2-3 héten belül összeköltözünk.
Nem maradt ki az életemből a "pasizás", nem is hiányzott sosem, sem a bulizás, és nem is fog...Örvendek, hogy van nekem egy biztos pont, amibe kapaszkodhatok.
Kedves Kérdező!
Elég gyenge dumának tartom tehát ezt a "felfedezősdi" dolgot...én is tudtam, látni, tanulni, felfedezni és jelenleg munkát keresni VELE, a segítségével. Sajnos szerintem be kell látnod, hogy ennek vége van, és ne várd vissza, mert nem érdemes. Te meg majd találsz egy olyan lányt aki megérdemli, hogy szeresd.
(ezért kell csínján bánni az eljegyzéssel...)
Gyenge kifogás ez a "de nekem ki kell élnem magam" duma. Nem kell kipróbálni több pasit, ahogy az egyik szánalmas válaszadó írta, hogy tudd, ki az igazi. Persze, aztán mint a boltban, rúzst próbálgatva: "Hm, a második állt a legjobban, térjünk vissza ahhoz!"
Ez a lány nem szeretett téged. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!