Mindenkinek olyan párja lesz aki hozzá illik? (szép-szép, gazdag-gazdag)
Na most konkrétan azért jutott eszembe hogy most olvastam hogy Gyurta összejött Az Olimpiai Bizottság elnökének a lányával, Borkai Petrával. Nagyon gazdag családban él a lány + szépségkirálynő is. Gyurta is jó pasi, gazdag is. Összeillenek. Ott van Zimány Linda. Szép nő, gazdag is. Összejött Dzsudzsákkal (jó mondjuk ő nem jóképű, sőt) de szörnyen gazdag. Gazdag-gazdag. Dukai Regina is szép, gazdag is, összejött a jóképű gazdag pasijával.
De hétköznapi életben is van ilyen: az unokanővérem szép lány volt, gazdag is. Összejött a város (vidéki kisváros) leggazdagabb pasijával. Ott kijelentette az anyós hogy "Ennél jobb menyem nem lehetne. Szép is meg gazdag is".
Szóval jó kilátásaim vannak...
Amikor megismertem a párom, én bankban dolgoztam és volt egy hiteles lakásom, ő egyetemista volt és az anyjával élt. Nekem megtakarításom volt és egyre kevesebb hitelem, neki egyre növekvő diákhitele.Úgy 3 hónappal később kijött rajta egy bőrbetegség, nem nézett ki túl jól.
Ez 7 éve volt, most ő informatikus, 3x annyit keres mint én. A betegségéből kigyógyult, ellenben engem a terhesség fizikailag eléggé megviselt, nem nézek ki túl jól.
Akkor ilyenkor mi van? :-)
Az ilyen szélsőséges esetek, amiket írtál azért jöhetnek létre, mert az ismertebb embereknek sokszor nagyon nehéz ismerkedni. Ha magukkal egyenrangúan ismert/sikeres párt választanak, talán kevésbé kell tartaniuk attól, hogy a másik felől a vonzalom csak annak szól, amit elért. A másik ok lehet, hogy eleve ilyen társaságban mozognak, az életvitelük miatt nem is lehetne esélyük párt találni.
Egy olimpikon esetében egy sportdiplomata lánya kézenfekvő választás: nyilván régóta ismeri, ráadásul a lány tisztában van vele, mivel jár az életmódja, hiszen valószínűleg sok sportolót ismer. Nem fogja meglepetésként érni, hogy hetekig semmi közös program, mert edzőtábor, felkészülési időszak van. Egy átlag nőnek ebbe borzasztó nehéz lenne beleszoknia, rengeteg konfliktust szülne. De ez persze csak egy példa, és a legszélsőségesebbek közül való.
Az "átlagosan sikeres", azaz jó körülmények között élő, de normális életvitelű, országosan nem ismert emberek esetében nem ennyire nehéz párt találni, olyankor simán képbe kerülhet egy kevésbé szép, sikeres, gazdag partner is.
Aki ilyen sekélyesen gondolkozik mint Te, kérdező az egyenlőre képezze magát és szélesítse a látókörét és ne kezdjen párkapcsolatba...felesleges.
Azt kell, megtalálni, akivel az ember Élete passzol és mindenben kielégítik egymás igényeit. Ennyi a nagy titok...
24N
Háááát külső szemlélőként gondolhatjuk azt, hogy igen mindenkinek olyan van,aki látszólag illik hozzá. Az én ismerősi körömben szélsőséges párok vannak.Általában az van,hogy van a szép és jómódú nő,akinek hasonlóan jókülsejű és jómódú párja van! Külső szemlélőként csak annyit látok, hogy hú de jól néznek ki együtt,és bírom is őket együtt! Illetve van a másik típus,ahol valamelyik fél szélsőséges,és külső szemlélőként nézve nem illik a másikhoz valami miatt,mégis együtt vannak. Az anyagi dolgok tényle csak bonyolítják a dolgokat,de általában inkább azt mondanám, hogy hasonló a hasonlóhoz illik!
Nekem volt már jómódú és kevésbé jókülsejű,(szellemileg egyszinten voltunk)volt szegényebb és jókülsejű is(ám de szellemileg nem voltunk egy szinten). Olyan, hogy minden klappolt volna(külső,anyagiak,szellemi tér) még nem volt sajnos. Most arra várok már jó régóta :D de nem akar összejönni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!