Fel lehet venni kétszer a fehér ruhát?
Figyelt kérdés
A párom külföldi, jövő nyáron szeretnénk megtartani az esküvőt külföldön. Anyám nem hajlandó a tengerentúlra jönni, meg amúgyse lennék képes kifizetni a násznép utaztatását. Arra gondoltunk, hogy Magyarországon is tartanánk egy esküvőt:) Így nekem is könnyebb lenne, de a fehér ruhát felvehetem kétszer?2009. júl. 29. 08:59
1/12 anonim válasza:
????
Miért ne vehetnéd fel? Sőt még évek múlva is felveheted, sőt egyéb fehér ruhát is felvehetsz.
2/12 anonim válasza:
Szia!
Fel :) /Egyébként válás után , a második házasságnál ciki szerintem még1x fehér ruhában házasodni/
3/12 anonim válasza:
Fel, de izléstelennek tartom. Ha neked a fehérruhás esküvö fontos, akkor a mögötte lévö szimbólumot is fontosnak kellene tartanod.
4/12 anonim válasza:
Ha jól értettem, az elsö esküvöd lenne, egyszer külföldön, egyszer MO-on. Ha igy van, akkor semmi gond, az egy esküvönek számit.
5/12 anonim válasza:
Hogyne vehetnéd fel kétszer, főleg ilyen helyzetben! Ezen mi az ízléstelen? Nem értem...a kérdező olyan szituációban van, amiben ez a legjobb megoldás. Egyébként én is hasonló helyzetben esküdtem: mi azt csináltuk, hogy a tengerentúlon volt a polgári, az egyházi meg Magyarországon. Az egyházin voltam csak fehérben, a polgárin meg egy szép, különleges szabású kosztümben.
6/12 anonim válasza:
Aki lepontozott , annak figyelmébe ajánlanám, hogy a házasság egy szentségi forma. És akkor is az, ha nem volt templomi esküvő. Én , és én kérek elnézést, azért gondolkodom így, mert egyszer óhajtottam férjhez menni. Ha valaki mégis rosszul dönt és másodszorra házasodik (nem ítélem el) , akkor már ne az első házasság jelképe legyen rajta. Én így gondolom. És mellesleg zárójelben írtam , mintegy megjegyzésként. De úgy látszik erre harapott valaki :S
7/12 anonim válasza:
Természetesen felveheted.Régen .mág az 50-es években volt divat,hogy csak akkor vehetett fel a menyasszony fehér ruhát,ha még szűz volt.De ha még mindig ez lenne a követelmény,alig lenne menyasszony fehérben.Én csak akkor nem tartom helyesnek,ha a menyasszony már elvált,és az esküvőn ott vannak a gyerekei is az anyuka kezét fogva.
Ferhér ruhát pedig nyáron bármikor fellehet venni,vagy ha nagyon alkalmi fazonú,rendezvényeken is.
8/12 anonim válasza:
10:09: elolvastad egyáltalán, hogy a kérdező mit írt?? Ő ugyanahhoz az emberhez akar hozzámenni, nem elvált! Tehát ez végülis 1 esküvő.
9/12 anonim válasza:
Naneeeee. én válaszoltam a kérdésére, hogy Fel. Avagy fel lehet venni. Én nem a kérdést értettem félre ; csak kár volt még mellé írni valamit, mert olyan, mint a vörös posztó a bikaviadalon. Hagyjuk.
10/12 anonim válasza:
A helyzet ismeretében egyértelmű: IGEN, FELVEHETED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!