Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is szerettek egyedül lenni...

Ti is szerettek egyedül lenni otthon? 15/f

Figyelt kérdés
Én nagyon örülök annak, ha a szüleim elmennek hazulról, mert irritál a jelenlétük. Ez kb 3 éve van így családi okok miatt. (tavalyi nyaram maga a pokol volt)Az apukámért se vagyok oda, mert folyton káromkodik stb... Amikor egyedül vagyok otthon, akkor sokkal felszabadultabbnak érzem magamat. Más is így van ezzel?
2012. szept. 6. 18:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon szeretek egyedül lenni. Mindig is szerettem, de az elmúlt 5 éveben sokat kellett egyedül lennem (más városban éltem egyedül) így hozzá szoktam, hogy magam vagyok, magamra számíthatok...stb.

Én sem bírom őket elviselni, egyre nehezebb. Remélem nem tart már sokáig és költözhetek.

2012. szept. 6. 20:22
 12/23 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy ezt meddig bírom még elviselni. Tanulni is úgy szeretek a legjobban, ha egyedül vagyok otthon.
2012. szept. 6. 20:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Könyvtár? Ott sem vagy egyedül, de legalább nagyjából csend van.
2012. szept. 6. 20:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Én csak arra vágyom, hogy OTTHON legyek egyedül, de nem értik meg. :(
2012. szept. 6. 20:37
 15/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta az apum, hogy ha jó jegyeim lesznek az ellenőrzőmben, akkor el fogja intézni, hogy hétvégenként egyedül legyek itthon. :((( Ehhez mit szóltok? :'(
2012. szept. 6. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
Értem, hogy otthon akarsz egyedül lenni, a könyvtárat mint alternatívát a tanuláshoz írtam.
2012. szept. 6. 20:43
 17/23 A kérdező kommentje:
De itt most nem a tanuláson van a lényeg. Csak az apumnak ez az egyetlen feltétele, hogy egyedül lehessek otthon. :(
2012. szept. 6. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:
58%

te most komolyan el akarod paterolni a szüleidet a saját házukból, és ezt normális dolognak tartod?????

ráadásul apád még bele is egyezik h hétvégére eltűnnek??

nem semmi...

2012. szept. 6. 21:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy ha egyedül vagy, akkor jobban tudsz tanulni. Az egyedülléted feltétele, hogy jobb jegyeket szerezz. Akkor? Pont ez a lényeg. Valamit valamiért. Ha nem akarsz tenni semmit sem azért, hogy egyedül lehess, akkor ne várd el, hogy teljesüljön.
2012. szept. 6. 21:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Én elolvastam az előző kérdésedet is. Ugyan ezeket a kommenteket írtad. Megkockáztatom a választ akkor is, ha tudom, hogy lefele néző pacsit kapok is. Neked pszichológushoz kellene menni, és mindegy, hogy a Te, vagy a szüleid hibájából de szerintem beteg vagy. Menj orvoshoz. Ez nem trollkodás, hanem jó tanács.
2012. szept. 6. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!