Mért van az, hogy ha az ember megházasodik, vagy férjhez megy akkor már nem tarthatja a kapcsolatot a fiú barátaival, vagy a lány ismerőseivel? Mért lesz mindenki féltékeny vagy visszahúzódó, vagy gyanakvó???
Szerintem meg férfi és nő között akkor lehet igazán barátság, ha már mind a kettő elköteleződött, megtalálta a párját. Nekem legalábbis van férfi barátom több is, de már el is köteleztem magam...
2012. szept. 2. 21:36
12/22 anonim válasza:
Van. A két legjobb barátom fiú,soha nem akartunk egymásól barátságon kívül mást. Egyébként ők a vőlegényem legjobb barátai is. :)
2012. szept. 2. 21:40
13/22 anonim válasza:
Persze, hogy van.
Az, hogy valamelyik tag többet akar, akkora butaság, és szinte állatnak állít be minket. Úgy hangzik, mintha két ellenkező nemű ember nem lehetne egymás társaságában, mert egy idő után elkezdenek üzekedni.
2012. szept. 2. 21:44
14/22 anonim válasza:
Van. Olyankor amikor már volt köztük valami, vagy majd lesz, vagy pedig az egyik többet remél. Ezen kívül nincsen.
2012. szept. 2. 23:17
15/22 harleynagyi válasza:
kedves kerdezo !! ez attol fugg hogy igazan milyen baratsagba is voltal azokal a sok ferfi ismerosokel :-))
2012. szept. 3. 06:16
16/22 anonim válasza:
van. de csak szex után. ugyanis olyan nincs két ellenkező nemű egyednél, hogy soha egy pillanatig sem fordult meg egyikőjük fejében sem, hogy másként nézzen a "barátjára" vagy többet érezzen iránta vagy kívánja vagy valami... és ha csak az 1ik félben felmerül a gondolat.....akkor az már nem tiszta, pusztán szimpla egyszerű barátság...........
haverság van, szex nélkül is...de az messze áll a baráti viszonytól.
2012. szept. 3. 08:32
17/22 A kérdező kommentje:
akkor még mindig nehéz kérdés ez a barátság :)
2012. szept. 5. 09:56
18/22 anonim válasza:
Ha van férj/feleség, akkor gondolom szerelmesek és akkor talán nem lát vki mindenkiben 'lehetőséget' és akkor lehetnek barátok.
2012. szept. 5. 19:23
19/22 anonim válasza:
#16: Hát érdekes. Magadból indulsz ki? Csak az lehet a barátod, akit már megdugtál??
Nem tudom, én valahogy annál kicsit igényesebb vagyok, hogy minden ellenkezőneműre ráizguljak.
Picikét egysíkú és primitív gondolkodás ez, én ezt gondolom.
2012. szept. 5. 22:00
20/22 anonim válasza:
Hát sokan mondják hogy van és is azt hittem eddig de sajnos egy idő után vagy a te vagy az ő részéről ki fog alakulni valami érzelem volt 1 lány akire nagyon sokáig csak barát ként tekintettem aztán már többet jelentett mint 1 barát...és ez veletek is meg fog történni és is ugy voltam vele h mért ne lenne van egy csomó lány akivel barátok voltunk de egy idő után más lett a kapcsolatunk....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!