Hogy van az, hogy anyámék nem vesznek egy 3500 Ft-os fülhallgatót, amibe egyébként beszállnék 2000 Ft-al, miközben ők már azt tervezgetik, hogy hova rakják tavasszal a félmilliós medencét?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 12:50
11/23 A kérdező kommentje:
Hát a biciklim az már 8 éves Tescos bicikli volt és akkor egyszer láttam ilyen akciót, hogy beviszem a régi biciklit és 20%-al olcsóbban kapom az újat.Azt mondták, ohgy megveszik, mert az már régi bicikli volt, de a felét én állom a jogsira félretett pénzemből.Azóta is tartozok nekik.A gépemet pedig ballagásra kaptam.Amúgy nem vagyunk szegények sem, Nike cipőm van, van egy Adidas Supernova glide 3 futócipőm is ( [link] ).Csak egyszerűen ilyen kis dolgokat valamiért nem vehetek.
2012. szept. 1. 13:22
12/23 anonim válasza:
Elég fura. De tényleg nem nagyon tudsz mit csinálni. :(
13/23 anonim válasza:
Kérd meg őket szépen. VAGY vegyél olcsóbban. :D Én 1300ért vettem phillips füllhalgatót
14/23 A kérdező kommentje:
Nem vehetek.
2012. szept. 1. 13:43
15/23 anonim válasza:
Szerintem nem normális dolog egy 16 éves embert ennyire szigorúan fogni, pláne ha nem is adott rá okot. 16 évesen már mindenki próbál önálló döntéseket hozni, ráérezni a felelősségre (pl. hogy ha rosszul dönt, akkor az felesleges pénzkidobást jelent, stb.) Ilyen tapasztalatokból kizárni egy kamaszt szerintem felelőtlenség. Megkockáztatom, hogy a szüleid olyanok, akik nem valók szülőnek. Sajnos sok ilyen van.
16/23 anonim válasza:
Menj diákmunkára.Jobbat nem nagyon tehetsz.
17/23 A kérdező kommentje:
Lehet azt kellene, csak a szülei minden nyáriszünetben elvisznek minket tesómmal nagyanyámhoz nyaralni legalább 1 hónapra.Év közben meg nem igazán tudok menni semerre.
2012. szept. 1. 14:20
18/23 A kérdező kommentje:
Na jólvan, tudjátok mit, elmegyek haveromhoz a 2000 Ft-ommal, kérek tőle kölcsön 1500-öt, aztán megveszem és lesz, ami lesz.
2012. szept. 1. 14:27
19/23 anonim válasza:
Jó utat kívánok, és az Adidas( [link] )cipődbe fussál oda.
20/23 A kérdező kommentje:
Ezzel ki akartál gúnyolni?
2012. szept. 1. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!