Sos hova rejtsem el a kulcsom?
De kedves Kérdező!
A testvéred az mi? Honnan szabadult? Hány éves?
A kulcsra köss egy madzagot és a kulcsot lógasd bele a wc tartályba úgy, hogy a madzag vége kilógjon a tartályból és a tartály tetejével csiptesd a madzagot a tartály szájához.
Valószínű, hogy én sokáig nem bírnám az állandó kulcsozást, így vagy a szülőkkel beszélnék vagy a tesóval...
Annyira bosszantó tud lenni az állandó egrecíroztatás.
Szobanövények földjébe elásni,párnahuzatba,függönykarnisra,egy zacskó lisztbe,vizes flakonba,amibe teszel szörpöt,hogy n látszódjon(csak gondolom az állandó ázás nem tezs jóta kulcsnak:D) Redőny belső felére ragasztva,bevarrva egy pólódba ami a szekrénybe van,lámpa búra tetejére,gombóc zokniba beledugva,könyv közé,akváriumba a dísznövények közé..most ennyi jut eszembe.
A tesód meg verd pofán.
köszi a válaszokat!
hát ők nagyon nem törödnek vele, meg ha szólok is nekik szólnak neki de ugyanugy folytatja, vagy letagadja és aztmondja hogy az az ő cucca..
Telefonod hatlapjat leveszed es ha lapos a kulcs berakhatod oda.
Egy regi konyvedet amit nem szeretsz vagsz egy par lapbol ki , es oda bele teszed.
Felfuzod es a nyakadba hordod.
Akar karkotore is huzhatod.
"nővéred az mi?" xDDDDDDDDDD
amúgy az én nővérem is ilyen, de nem ennyire súlyos. pedig ezt muszáj a szüleidnek is látniuk, mert ezt már kezeltetni kéne. ha mindenhol megtalálja, akkor tényleg fűzd a láncodra, a nyakadból nem tudja lecsórni :D
Tudom hogy későn írom de valakinek talán jó
Ragasz/rakd a számítógéped ala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!