18 éves lányotokat kiengednétek külföldre nyári munkára?
Figyelt kérdés
A nyelvet nagyon jól beszéli, később szeretne kiköltözni, amihez jó lenne, ha személyesen ismerne néhány embert odakint, barátokat szerezhetne, gyakorolhatná a nyelvet. Csak nyárimunkáról van szó, tehát nem kell tőle örökre elszakadni, mert még 2 évig iskolába jár Magyarországon.
(Igen, én vagyok a lány.)
2012. aug. 29. 10:51
11/15 anonim válasza:
Viccelsz? 18 eves az felnott ember, oda megy, ahova akar. Persze a szulokkel megbeszelni erkolcsi kerdes, nyilvan meg kell, de, ha nincs racionalis ellenerv, akkor nem erdekelne, hogy engednek-e, mennek. Maskulonben meg is tettem, 18 evesen, aupair voltam angliaban. Bar engem anyukam eleve nem tartott vissza, de egyaltalan semmi baja nem lett ettol, se neki, se nekem.
12/15 anonim válasza:
Hogyne. Sőt ostorral csapkodnám meg, ha ebben az országban akarna maradni...(nem vicc)
13/15 anonim válasza:
Nekem most ez egyik barátom volt kint nyáron dolgozni Németországban, ő is 18.
14/15 anonim válasza:
18 évesen nem kell tőlem engedélyt kérnie semmiért, felnőtt ember.
15/15 anonim válasza:
magyar törvény szerint :18 éves feletti nagykoru nem kell szülei kérdését megkérdezni minden hülyeségbe.nagykorú vagy felnőt ,önálo,van saját döntésedd persze, hogy ki mehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!