Szép nevek, elegánsak, komolyak mégis kedvesek, viselhetőek, nem fellángolások, történettel eredettel rendelkeznek.
Szerintem nem lehet unalmas egy név, csak mert most épp sokan adják.
Van annak is előnye ha egy embernek gyakori neve van, nem kell magyarázkodni.
Szerintem ha neked ezek a nevek tetszenek, akkor válaszd ezeket, sokaktól hallom, hogy nem adták mert gyakori lett, de később megbánták.
16-os! Én is zöld kezet adtam, hisz azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt a Ti véleményetek, s értékelem, aki írt.
Sajnos nagyon sok kérdésnél van ez a lepontozás, vannak, akik ezzel szórakoznak, még csak nem is válaszolnak. Erről nem tehet egyikőnk sem.
16-os vagyok megint, akik rányomták a zöldet valamelyik komimra, azoknak itt egy szivecske: <3 :)
Amúgy én tényleg nem szórakozom, én tényleg szeretek itten válaszokat adni, 20 éves vagyok, nem valami kiskölyök, aki azzal van el, hogy itten lepontoz. Másfél év alatt, mióta az oldalon vagyok, kábé 3 piros kezet osztottam ki.
Megint én vagyok, milyen jó, hogy nem egyszerre jut eszembe : / Na de nem baj, szóval az, aki egyetért velem, ez <3 annak ment.
:)
16-os vagyok már megint
Mármint abban ért egyet, hogy ezek a lepontozók zavaróak tudnak lenni:S Mert állandóan nem jól írom ááh!! De remélem, azért értitek:)) De amúgy most már megpróbálok nem törődni velük. Ez az "állandóan nem jól írom", ez vicces! XD De most már úgy marad, mert ilyenkor már tényleg nem tudok normálisan fogalmazni :S XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!