Nektek melyik név tetszik a legjobban a lentiek közül?
Figyelt kérdés
Johanna, Vanessza, Tünde, Hédi, Olívia, Ottília2012. aug. 21. 00:51
12/30 anonim válasza:
Számomra is cigányos a Vanessza,a Hédi az olyan édi:)meg az Olívia is jó
15/30 anonim válasza:
Johanna és Olivia ezek a legszimpibbek
16/30 anonim válasza:
Olívia, Johanna helyett én inkább Jennát mondanék :-)
17/30 anonim válasza:
Olivia az aranyos Hédi eredetileg Hedvig az olyan "férfias" Vanessa meg c.ányos
18/30 anonim válasza:
Nekem Vanessza lett volna a lányom, de mivel nem lehet Vanessakánt anyakönyveztetni, ezért letettünk róla.
De a felsoroltak közül még mindig ez a legnormálisabb, de így tényleg elég cigányos.
19/30 anonim válasza:
volt egy hazudós osztálytársam akit Oliviának hívtak, de a tanárok mindig azt hitték hogy Lívia és ezért mindig így szólították, úgyhogy az Olívia nekem ezért nem tetszik, azon kívül hogy a hangzása se igazán szimpi. a Vanessza tényleg elég cigányos, mert volt egy Vanessza nevű cigány osztálytársam, de a hangzása nem olyan rossz. Számomra a Johanna nyert mert azon kívül hogy volt egy Johanna nevű osztálytársam, aki majdnemhogy legjobb barátnőm volt, és kedves, okos, szép volt, a név hangzása is tetszik. :) bocs ha túl hosszú volt a válaszom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!