Mit gondoltok, melyek a legszebb nevek a felsoroltak közül? És nektek mi a kedvenc?
Erik, Balázs, Márk, Bence, Áron, Hunor, Zente
Dóra, Johanna, Róza, Enikő
Nekem ezek a nevek tetszenek a legjobban. Ti mit gondoltok?
Az Erik tetszik. A többi nem.
Az én személyes kedvencem a Flórián és az Andor.
Lánynévben semmi nem tetszik, talán a Mirtill.
Felsoroltak közül: Erik, Dóra
Ezeken kívül: Csenge, Ádám, Csongor
dóra vagyok, a kisöcsém meg zente :) ezeket a neveket nem véleményezem
fiúk: bence (ha majd lesz egy fiam, bence marcellnak szeretném hívni, ez az abszolút favoritom), áron, hunor, márk, erik, balázs
lányok: johanna (sem az enikő sem a róza nem tetszik). a leendő lányomnak ilyen pontosan még nem tudom a nevét, mint a fiamnak, de tetszik a dea, maja, ráchel, nanett, nina, nadin.
A felsoroltak közül csak a Hunor tetszik, ez a kedvenc férfinevem, az András és István mellett.
A Janka nagyon kedves. Kedvenceim: Panka, Lea.
Fiú nevek: Erik: ilyen nevű ismerősöm nincs, de jó név, felnőttként is viselhető
Balázs: egyik közeli ismerősömet így hívják,nagyon jó fej, szóval nálam ez pozitív jel :)
Márk: Egyik "rokongyereket" így hívják, szóval aranyos, szintén viselhető név.
Bence: így hívják a tesómat, elég sok van ebből a névből, szóval nem adnám a gyermekemnek, ha csak nem azt szeretném, hogy szinte minden gyerek rohanjon, ha csak a sajátom szólnék.
Áron: nekem nagyon jó benyomásom van erről a névről, adnám a kisfiamnak
Hunor: ilyen nevű ismerősöm nincs, de nagyon szép név :)
Zente: egyik kedvenc nevem, de inkább Zete formában tetszik
Lány nevek: Dóra: egyik osztálytársam is így hívták :), ez is elég felkapott név lett, felnőttnek abszolute elfogadható :)
Johanna: egy ideig tetszett, aztán valahogy, ha kérdezték már nem mondtam
Róza: szép név,tetszik :) bár nem biztos, hogy adnám a gyermekemnek
Enikő: szerintem egyik legszebb női név :), bátran adnám a lányomnak
Saját kedvenc nevek: Fiú: Sebestyén, Zétény, Ágoston, Benedek, Bendegúz
Lány: Léda, Dorottya, Enikő, Mimi, Csöre(ezt talán nem adnám)
(bocsi, hogy hosszú lett)
Fiúnevek közül tetszik Balázs, Bence, Áron. A Márk elmegy, Erik, Hunor, Zente nem tetszenek.
Lánynevekből egyik sem tetszik igazán, de a Dórát választanám. Enikő és Róza nagyon nem szép szerintem.
A Janka nem rossz, de a Zselykétől a hideg ráz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!