Emberekkel dolgozni a legnehezebb munka-ezt mondják. Vélemények és tapasztalataitok érdekelnének erröl az állításról?
Ez így van.
Vendéglátós vagyok, a világ legkedvesebb embere veszett el bennem, de néha bicskanyitogató stílusban esnek be hozzánk az emberek, és/vagy akkora hülyeséget kérdeznek, mondanak, hogy csak lesek, mi baja van.
Persze rengeteg normális ember van, akikkel szót lehet érteni, de ha kifogsz egy nehéz esetet, hú, elég nehéz helyzetben vagy.
Alapvetően igaz.
De ott van pl anyósom, aki folyton panaszkodik hogy neki milyen sokat kell dolgozni (napi 6 óra) és mindjárt véget ér a szabadsága (idén nem voltak ügyeletesek, így több mint 5 hetet volt otthon folyamatosan). Óvónő egyébként.
Szóval azért ezt hallgatni úgy, hogy én 10-12 órát ügyfelezek bankban hiteles ügyfelekkel, folyton siető cégvezetőkkel, a befektetéshez nem értő de OTP-t venni akaró 90 éves Pista bácsival stb évi 22 nap szabadsággal.... hát, nem könnyű néha az emberekkel, az biztos :-)
Igen,így van.
Buszsofőr vagyok,azt hiszem ezt nem kell tovább taglalni(ugye reggel én vagyok a kedvesen mosolygó,ugyanakkor egy személyben kötözködő bunkó,mert kérem a bérleteket,délután meg már jól fölidegesítve,fáradtan munkából haza felé igyekvők próbálnak meg a busz tartozékának,amolyan szükséges rossznak tekinteni,estefelé pedig még fáradtabb és türelmetlenebb mindenki)
Abba bele se gondolnak,hogy kora este adott estben még mindig ugyanaz a sofőr ül ott,aki már kora hajnal óta ott ül és másnap is jön,meg még aztán is pár napig.
nehéz, de egy kedves, jófej ügyfél mindig kárpótol. persze ehhez mindig úgy kell viszonyulni az emberekhez, ahogy az ő lelkiállapotuk épp engedi.
anyum is emberekkel foglalkozik, majdnem minden este le van szívva az agya, de mégis imádja a munkáját, és sikeres is benne. ebben az egyben nagyon hasonlítunk egymásra. :) mindig megtaláljuk az emberekkel a megfelelő hangnemet, és utána már sokkal könnyebb a kommunikáció.
egyébként tényleg az önismerethez vezető egyik legjobb út, ha a munkád során emberekkel (is) kell foglalkoznod.
én imádok az emberekkel dolgozni...igaz, én teljesen humánus beállitottságu vagyok....számomra nem nehéz:) sőt..élvezet!:)
23L
A telemarketingesnek tényleg csak akkor menjen az ember, ha nem túl érzékeny a lelke, akárcsak kur.vának.
A különbség csak az, hogy mik a kur.vák társaságát sokan kellemesnek tartják, a telemarketingeseket senki sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!