Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elitélendő amit teszek?...

Elitélendő amit teszek? Alapvetően nagyon kedves természet vagyok mindent elnézek de ez már sok.

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok az anyósomék ránk sem néznek.(Amugy sem)Sajnos már volt egy vetélésem akkor sem néztek rám,csak az érdekelte őket ha megszületik a baba viszik horgászni.Soha semmiben nem segítettek rajtunk.Ezt ugy értem,hogy 10forinttal sem.De amikor valami jó dolog történik mindenhol ott vannak a férjemet nem akarom bántani bár ő telejesen mellettem áll.Én ugy döntöttem ha megszületik a babánk majd fényképről megnézhetik.Ha terhessen nem érdekeljük öket meg sehogy akkor mikor meglesz a baba ne is érdeklődjenek.Majd fényképről megnézhetik.Szerintetek rosz döntés ez?
2008. máj. 11. 06:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszike tudtam,hogy nem lehetek egyedül ezzel a problémával teljesen megértelek és igazat adok neked ezt az ugysem érti aki nincs ilyen helyzetben.jó babavárást
2008. máj. 15. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:

szeirntem jol teszed.

ha az anyosodék még saját magukat sem képesek ellátni, nem hiszem hogy tul sok felelöségtudatuk lenne. kitudja mi baja lenne ott a gyereknek.

2008. máj. 17. 18:53
 13/15 anonim válasza:
Szia!Azt azért ne felejtsd el, hogy a párod is ott nőtt fel és ők nevelték valószinüleg ilyen körülmények között.Csak lett belőle ember,túlélte a gyerekkort és neked is megfelel ha vele vagy.A rokonait az ember nem választhatja meg,de hidd el nagyon fontos hogy ismerje a nagyszüleit a gyerkőc.Egyetértek az előttem szólókkal abban hogy kell hogy ismerje a nagyszüleit a gyerek!Önző vagy ha ezt elveszed tőle. Ha meglátogatjátok őket, nem kell lerakni a gyereket az "egérszarba" és nem kell órákat ott tölteni náluk.Attól hogy nem érdeklődik az anyósod felőletek biztos hogy szeret benneteket.Érdeklődni fog az majd ha meg lesz a gyerek. Abban a korban amikor ő volt fiatal és ő várta a gyerekét ők nem tehették meg hogy pihenjenek menniük kellett kapálni, jószágot etetni és a kutya nem kérdezte meg hogy hogy van!Ez volt az elfogadott, ebben a korban volt fiatal.Ennek is köszönhető meg valószinű hogy ő ilyen fajta.Attól még hogy szegények , hidd el hogy szeretni fogják a babát.Na meg a gyereknek se lesz semmi baja ha "ottani" levegőt sziv,gondolom nem akarjátok üvegbúra alatt tartani.Nem fog semmi fertőzést összeszedni!Talán ha majd megszülsz és érzed milyen nehéz dolog anyának lenni akkor megenyhülsz az anyósoddal szemben hiszen ő is egy édesanya és a párod anyukája.Arról nem beszélve hogy lehet hogy a párod nem mondja, de belül biztos fáj neki hogy ez a véleményed!Ne haragudj ha megbántottalak, de ez a véleményem!
2008. máj. 17. 20:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Szia ez a baj ezzel az oldallal nem tudom leírni az egész történetet.A férjemet a nagymamija nevelte pont ezek miatt a dolgok miatt az anyósom nem hogy fiatalkorában nem dolgozott semmit de most sem dolgozik.Sőőőt semmit nem csinál.Adósságot adósságra halmoznak egyedül az én férjem vitte valamire mindenki bár listás a családban tehát ilyen szülők ők.Az a baj,hogy hiába is próbálom elmagyarázni,hogy ők milyenek mert sajnos ti ezt nem értitek.A férjem sem jár hozzájuk mert nem tud bemenni a szagoktól és a kosztól ez nagyon komoly hidjétek el.A gyereket meg nem eltíltom itt nálam megnézhetnék de hidd el nem kiváncsiak rá és ha már most nem tesznek annyit jiszen ő egy élő ember csak bennem él ha most nem érdeklődnek íránta akkor már ne is.Az én apukám egy nagyon bunkó ember ez komoly mindenkitől még a saját családjátókl is sajnál mindent.de amióta megtudta,hogy nagypapa lesz nem tud betellni a babával beszélget a pocimhoz amit megkívánok mindent megszerez :D hál istennek nem vagyok kívános remélem érted már,hogy ez miért van de ha teh még ezek után is odavinnéd az újszülött kicsibabádat szívesen megadom a címet kipróbálhatod :D ha te bben a helyzetben lennél élesben teh sem tennél másképpen csak egy kicsit gondolj bele :S jó babavárást
2008. máj. 18. 20:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Jah és még valami az én anyósom 43 éves teljesen egészséges munkaképes.De sajnos az férjem mamija szerint túl korán ment férjhez ő még most ennyi időssen sem tud főzni.A kapát meg még hírből sem ismeri én most vagyok 6 és fél hónapos terhes ma például palántoltam a férjemmel és kapáltunk.Nah ennyit az ő megerőltető fiatalságáról :D
2008. máj. 18. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!