Vanaki normálisnak tartja a családját amibe felnőtt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 17:19
21/23 anonim válasza:
Nem. Az én családomhoz képest az Addams Family templomi kórus.
22/23 anonim válasza:
Igen, például én is. Nem csak normális, de kifejezetten jó. Minden nap együtt vacsorázunk ha tehetjük, nyaranta leköltözünk nyugisabb helyre, tóparton pihenünk, dumálunk, focizunk, strandolunk, szeretjük egymást. Sokszor van nagycsaládi találkozó, vacsi, beszélgetések. Egész kis korunk óta minden délután anyával tanultunk, hozott vitt minket különórákra, sportolni, minden. Tényleg minden tökéletes volt/van.
L20
23/23 anonim válasza:
Az én családom nem normális. Bár tudom, hogy vannak sokkal rosszabbak is. Apám alkoholista, nővérem valószínűleg bulímiás és szociális fóbiája van, és szintén étkezési zavaros vagyok, rohadt depressziós, pánikrohamaim vannak, anyum kényszerevő, nagymamám anorexiás volt, a férje szintén alkoholista és verte mamámat (apum is anyut), apum szülei elmebeteg vadállatok, pár éves korától dolgoztatták apámat, éheztették, fenyegették, hogy megölik, ha nem dolgozik eleget, míg apum nővérét kis hercegnőként kezelték. Bátyám egész normális. Volt már a családban gyilkosság, nemi erőszak családon belül, mindenki ver mindenkit... Ja, és én 17 vagyok, és haldoklok. Ha nem gyógyulok ki az étkezési zavarból, vagy legalábbis nem etetnek erővel, tuti, hogy pár hónap múlva meghalok. Rettegek, de nem tudok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!