Mit tehetek ha a szüleim/barátaim nem nézik jó szemmel a választottam?
én 16 vagyok, ő 18 lesz.
másfél hónapja megismerkedtem egy sráccal akibe beleszerettem, ő már a második beszélgetésnél szerelmet vallott :D (messze lakunk egymástól ezért csak levelezünk, egyszer már találkoztunk)
ha találkozni akarok vele hazudnom kellene a szüleimnek, mert nem engednék meg hogy elmenjek hozzá a távolság miatt :S őt pedig nem veti fel a pénz, ezért nem tud eljönni hozzám, pedig mindent megtenne érte :)
nagyon jókat szoktunk beszélgetni, nem is ezzel van a probléma, hanem azzal hogy az én barátaim és szüleim nem nézik jó szemmel hogy ilyen jól kijövünk :S
próbálnak bogarat ültetni a fülembe hogy ki fog használni, ha megkap aztán nem fogok kelleni neki, biztos van ott helyben barátnője velem csak szórakozik....
tanácstalan vagyok mit tegyek. beszélgessek vele és lesz ami lesz, vagy hallgassak a barátaimra/szüleimre?
ha nincs ló jó a szamár is?! ezt most nem értem (tudom mit jelent, de nem értem hogy jött ide)
féltenek, de azt nem úgy kéne kimutatni hogy hozzám se szólnak, csak akkor ha elbasztam valamit... ha meg beszélgetni szeretnék velük akkor majdnem azt mondják hogy már megint mit akarsz?! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!