Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kedves, jómegjelenésű,...

Egy kedves, jómegjelenésű, idősebb elvált férfi, vagy a megszokott bunkó fiatal párom?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, egy jó ideje szenvedek a pár évvel idősebb párom társaságában,csak valami elmondhatalan kapocs összeköt vele, nem tudok elszakadni,pedig az eszem tudja, nem mellette a helyem, mégis szeretem. Megismerkedtem egy 30-as évei elején járó elvált(felesége csalta meg), egygyermekes férfival. Teljesen ellentéte a páromnak, figyelmes, kedves, különböző programokra járunk együtt,nem akar bezárni, és önbizalmat ad. Vele csak találkozgatok,sosem csalnám meg a még jelenlegi páromat,akivel folyton próbáljuk javítani a kapcsolatunkat. Össze vagyok zavarodva, tudom, ami most van nekem nem jó,de talán menekülök az új kapcsolatba, zavar a korkülönbség az új férfival, valamint,hogy az ex mindenért őt hívja,félnék a szüleim reakciójától, tehetetlennek érzem magam. Vajon a régi kapcsolatomba vagy az újba fektessek energiát? Mert kettőjüknek nincs helye a szívemben,valakit ki kell zárnom,mert megbolondulok.De mindkét ember fontos valamiért. Mit tennétek?
2009. júl. 22. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
És az új tudja, hogy van még neked a régi? És így kezd egy foglalt lánnyal? Vagy nem tudja, és bátorítottad? Mert ha tudja, hogy foglalt vagy, nehogy csak bosszút álljon veled az exén. Nekem túl gyors lenne 2 találkozás után bemutatni a baráti társaságnak ami gondolom a feleségével közös volt. Gyanítanám, hogy csak mutogatni akar, bizonyítani, hogy nem törődik vele, hogy megcsalták. Én a helyedben először jobban megismerném kettesben (és itt nem a szexre gondolok). Bizonyítson, hogy tényleg te érdekled és nem a bosszú, a "ha te így, akkor én is". Az első kapcsolatnak, ha csak szenvedsz mellette mihamarabb véget kell vetni. Nem sok jövőt látok neki. Ismerkedj, szórakozz. Fiatal vagy, nem kell még lekötnöd magad, ha nem jött el az igazi.
2009. júl. 22. 10:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a régivel fiatal vagy ahhoz, hogy kilátástalanus küzdj...egyszer élsz.
2009. júl. 22. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megértem, hogy nehéz elszakadnod az előző párodtól, gondolom nem pár hónapja vagytok együtt, de ha valami nem megy akkor nem kell erőltetni. Próbáld meg magadban lezárni a dolgot, beszélj az "exeddel", hogy ha nem változtat a viselkedésén akkor szeretnéd, hogy vége legyen. Azt talán nem is kell még elmondanod, hogy megismertél valakit. Közben az új kiszemelttől megtudhatnád, hogy ő mit is szeretne, el tudná-e Veled képzelni. Ha igen akkor vágj bele az újba, rosszul nem sülhet el, fiatal vagy, előtted az élet. A szüleidtől meg ne félj, 20 évesen csak eldöntheted, hogy kivel akarsz együtt lenni.

2009. júl. 22. 10:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz ebből semmi, csak jól szórakoztok együtt, figyelmes veled, segítetek egymásnak felejteni, már akkor megéri, nem? Oda menj, ahol jól érzed magad! nem kell, latolgatni, mit akar, nyilván ő is jól érzi veled magát! És ez pont elég, nem igaz?
2009. júl. 22. 10:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Tud az új mindenről, bár kért ne érjek már a páromhoz, keres minden nap, és sajnos a 2. találkozásnál úgy éreztem,még kicsit vele maradnék inkább,nehezemre esett a páromhoz indulni. Tényleg csak ismerkedünk,semmi testi kapcsolat, szerencsére még nem is célozgatott ilyenre.
2009. júl. 22. 10:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Húsz évesen egy kapcsolat fennmaradásáért küzdeni? Később mi lesz? Most még virágos-méhecskés-napfényesnek kellene lennie. Ha már gondok vannak, akkor később még nagyobbak lesznek. Menj! Teljesen mindegy, hogy az a férfi, aki tetszik neked egy évvel,vagy tíz évvel idősebb. A lényege a dolognak: mással érzed jól magad, nem a pároddal.

Ha ez egy házasság lenne, ha gyerek is lenne, ha idősebb lennél, mást írnék. de így...?

És ne agyalj azon, hogy a szüleid elfogadják-e, hogy ki mit szól. Te érezd jól magad vele. Aztán majd alakulnak a dolgok.

2009. júl. 22. 10:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

egyértemű, nyiss az új felé, csak jobban járhatsz. csak érezd vele jól magad, aztán majd kialakul. és ha nem lesz belőle évekig tartó kapcsolat? akkor is csak nyerhetsz, tapasztalatot mindenképp.

egy percig se maradj olyannal, aki nem veszi figyelembe a kívánságaidat, sőt, még bunkó is veled.

2009. júl. 22. 10:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy te még ahhoz hogy egy megromlott kapcsolatot próbálj élezgetni ez az összes energiádat felemészti.Hidd el hogy sokkal kevesebb energiádba kerül a változtatás,én biztos a harmincas elvált pasi felé orientálnék,de te tudod.
2009. júl. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!