Mi a legszebb angol férfi név?
31/66 xx.Be.Happy.xx válasza:
William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. William. <3 <3 <3 < 3 <3
Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will. Will.
<3 <3 <3 <3 <3
A legszebb vezetéknév pedig a... Herondale<3
2014. márc. 7. 21:21
32/66 anonim válasza:
Szerintem a Liam,William,Zayn,Jonathan,James :)
2014. máj. 23. 07:01
33/66 anonim válasza:
Christian, Damien, Wayne... én ezeket szeretem a legjobban. cx
2014. szept. 13. 19:20
James (Jamie, Jim), Jasper, Michael (Mike), William (Will, Billy), Natheniel (Nate), Robin, Thomas, Alexander (Alec), Sean, Patrick, Noah, Leo
2014. szept. 13. 19:54
35/66 anonim válasza:
Jack...megőrülök ezért a névért! *.* A többi kedvenc pedig Sam, Atley, Roger, Daniel, James, Thomas :)
2014. okt. 26. 01:56
36/66 anonim válasza:
Nekem tetszenek: Alexender, Alex, Sam, Matthew Mat, Anderson, Andy, Jean, Jin, Tom, Michael, Mike, Johson, John, Light (mint névként), Li, Noel
2015. márc. 5. 21:30
37/66 anonim válasza:
Alex,Adam,Dave,Elliot,Erik,Jay,Jack,Jorden,Percy hirtelen ennyi jutott eszembe :)
2015. ápr. 11. 23:05
38/66 anonim válasza:
Keresztnévnek szép a William, a Jack, a Nate ( Nathanielt nem bírom ), a Tyler, a Damon, a Percy,a Jace és a Jonathan.
Vezetéknévnek pedig ( nem a filmek miatt ) Herondale, Morgenstern, Sparrow , Jackson
2015. aug. 10. 17:25
39/66 anonim válasza:
2015. nov. 13. 20:05
Patrick, Rod, Jake, Lenard, Prescott, Zack, Arthur, Shelton, Elton, Charles, Miles, Daniel, Richard, Robert, Dean, Shane, Randy, Steven, Sylvester, Alister, Anthony, Theodor
2015. nov. 15. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!