Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai gyerekek már csak 10...

A mai gyerekek már csak 10 éves korig igazi gyerekek? Csak én látom így?

Figyelt kérdés
elmúlnak 10 évesek,,aztán már egy kiló festék van a lányokon,pucsítanak a képeken,pasiznak stb
2012. aug. 12. 17:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem egy olyat tudnék mondani akinek 10 év alatt nincs gyerekkora, és ez többnyire a szülők hibája, a legtöbben a médiára fogják, pedig az tulajdonképpen ártatlan. A szülők azok akik nem figyelnek oda a gyerekeikre, ezért van az hogy a mai gyerekek nem igazi gyerekek. (persze szerencsére vannak kivételek)
2012. aug. 12. 17:55
 22/26 anonim ***** válasza:

Nálunk is a falusi lányok vesztették el először a szüzességüket 14-15 évesen.

25/L

2012. aug. 12. 17:57
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez javarészt a szülők hibája. Magasról szarnak arra, hogy mit csinálnak épp a gyerekük, aztán amikor kiderül róluk 1-2 rossz dolog, csodálkoznak, hogy hol rontották el. Én nem voltam szabadon eresztve, normálisan neveltek, és nem voltam fiatal koromban csavargós, pasizós fajta.
2012. aug. 12. 18:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

22(L) vagyok, és nemrég tettem le egy OKJ-s képzést nappalin, körbe véve tinikkel. 3 évet szenvedtem velük végig.

Szerintem joggal mondjuk, mondhatjuk, hogy a mai tinik többsége szörnyű, elképesztő mik mentek abban az iskolában, ahol tanultam, neveletlenek, bunkók, szemtelenek. Az "én időmben" nem sok diák mert visszapofázni a tanárnak, ők meg zokszó nélkül olyanokat mondtak, hogy nekem égett a pofámról a bőr. Nem elég, hogy az órákra alig jártak be, de ha buktatni akart a tanár, még nekik állt feljebb. Suliba bedrogozva jöttek be páran, odakint adogatták körbe a füves cigit, a fiúk naponta új lánnyal kezdtek ki, és oltári bunkó stílusban.

Régebben is voltak rosszak, ez tény, de attól még nem kell a fejünket a homokba dugni, látni kéne, hogy bizony nagy a probléma és csak egyre rosszabb lesz.

2012. aug. 12. 19:00
 25/26 anonim ***** válasza:
Még addig sem azok. Mai tiniknek már nem volt gyerekkoruk és a mai gyerekeknek sincs és már a következő nemzedéknek sem lesz.
2012. aug. 12. 21:05
 26/26 anonim ***** válasza:

Unokahúgom 12 éves. Sajnos a barátnői is kezdik azokat a "tüneteket" produkálni, amikről a kérdező ír.

Sajnos igaza is van. Nem értem, hogy a szülők miért nem figyelnek a gyerekeikre. Redben van, hogy érdekli a divat meg ilyenek, de azért nem ártana ránézni a gyerek számítógépére, és elbeszélgetni vele arról, hogy mi lesz, ha olyan v.kihez kerül a kép (ami könnyen megeshet), aki rosszat akar neki.

Emlékszem, mi nem voltunk ilyenek tiniként, de még most sem, pedig már mindegyikünk elmúlt 18 éves. Mi is csináltunk közös képeket, eljártunk szórakozni, jól éreztük magunkat, de távolról sem olyan stílusban, mint ahogyan azt most teszik sokan!

2012. aug. 12. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!