Hogy tetszik nektek a Zenóbia név?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 15:36
4/18 anonim válasza:
olyan mint valami manó vagy troll név
5/18 A kérdező kommentje:
Apácás :)))
2012. aug. 9. 15:41
6/18 anonim válasza:
Nem valami régebben divatos szappanoperában hívtak egy nőt úgy? Valahogy egyből a szappanoperák ugrottak be amikor olvastam a nevet. Amúgy nem tetszik pont ezért.
8/18 anonim válasza:
Mint valami 3 világbeli ország neve, vagy mintha holywoodi hülyék álmodták volna meg.
Először a Neveletlen hercegnő c. film jutott eszembe, amiben Genóvia az ország neve, de a Terminálban meg Krakhózia. Szóval kb. erre asszociálnék.
Vagy valami rajzfilmszereplő.
9/18 anonim válasza:
Nagyon fura számomra.
De mióta volt szerencsém Tóth Tarzanhoz én már nem csodálkozom...
10/18 anonim válasza:
Nekünk is volt elsőben egy osztálytársunk, de csak kb. egy hónapig, úgy hívták, hogy Tarzan ala El-din. Arab volt. Nem tudom, jól írtam-e a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!