Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Megelégednétek egy ilyen...

Nők! Megelégednétek egy ilyen élettel?

Figyelt kérdés
2 gyermek: kisfiú, kislány, férj, aki szeret, imádnivaló kutyus, 2 autó, nagy családi ház kisvárosban, bár egy részén hitel van, pénz annyi, hogy nem mindig tudod megvenni, amire vágysz, de az alap dolgokat igen. Arra gondolok, hogy pl. moziba, étterembe járni luxus lenne, de a gyerekeid semmiben sem nélkülöznek, legyen az étel, játék, ruházat és legfőképp a szülői szeretet. Stabil, de nem épp kedvedre való munkahely, mondjuk középkategóriás a vágyaid skáláján.
2012. aug. 9. 14:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs gyerekem még, és csak 1 autónk van, viszont hitelünk nincs, a többi stimmel. Mégis sokszor depresszióba esem, hogy menyi mindent nem csinálhatok, és hogy nagyon sok mindenre nem jut időm, még így se!

:-(

Pedig nem kéne. Nem tudom miért van.

Igazából talán a munkám a baj, mert ugyan nem rossz meló, fizetnek is, de mégis... megfulladok benne, értelmetlennek érzem, nem lehetek kreatív, nem érzem magam hasznosnak és annyit nem keresek vele, hogy az feledtesse velem ezt.

Bár kétség kívül nem olyan szörnyű a helyzet.

2012. aug. 9. 14:40
 22/31 anonim ***** válasza:
16%

"Nincs pasim,egyedül is fenn tudom tartani magam.És nem akarok gyereket,ennyi."

Sose akarsz családot. Akkor meg minek szólsz bele?

23/31 nevem-senki ***** válasza:
Eltűnt a 16-os hozzászólása?
 24/31 anonim ***** válasza:

Nekem ebből egyelőre(!) elég lenne a stabil anyagi helyzet és a kutyus. :) Aztán kitalálnék valami mást, ami kell nekem.

Kérdező! attól még, hogy olyan helyzetben vagy, amit sokan irigyelnek, nem kell szégyellned magad. Mindig lehet sőt! kell is valamilyen cél felé törekedni, különben nagyon unalmas lenne az élet!

A leírtak alapján Neked most egy sima barátnős este hiányzik. Persze a kicsik miatt nem mehetsz ki, de a barátnőket áthívhatod egy rövid sütemény-sütős partyra.

25N

2012. aug. 9. 14:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, bár hitel nincs és még van egy nyaralónk, ami miatt kitudok szakadni abból a mélabúból. Menj a gyerekkel sétálni, én ismerkedek más anyukákkal is. Gondolj arra, hogy mi volt x éve és ahhoz képest most milyen jó. Sportolj.
2012. aug. 9. 14:53
 26/31 anonim ***** válasza:
51%
Nekem ebből csak a szerető férj van meg, és soha nem is lesz több, mert nincs rá pénzünk, ugyanis én nem kapok sehol állást, de még ebben az esetben se tudnánk házat venni, autót meg pláne nem. Kicsit dühítő, hogy aki ennyire jól él, az így szenveleg. Ilyenkor oda minden együttérzésem.
2012. aug. 9. 15:21
 27/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom, és kívánom, hogy megváltozzanak a körülményeid!
2012. aug. 9. 15:22
 28/31 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Remélem, te is mihamarabb helyrejössz!
2012. aug. 9. 15:34
 29/31 anonim ***** válasza:

meg bizony :) erről álmodok, ehhez nekem is mindenem megvan, kivéve a gyerek, ház, két kocsi :)

férj, stabil és szeretett munkahely, valamint cuki kutyus megvan :)

2012. aug. 9. 16:08
 30/31 anonim ***** válasza:

Persze,hogy meg,hisz tökéletes!

Én amúgy is nem szeretek moziba járni,hisz minek,otthon ugyanúgy megtudom nézni,sőt annál is jobb :D + az éttermet se tartom fontosnak 1x egy hónapban (még sokat is mondtam) úgy még elmegy

2012. aug. 9. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!