Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Megelégednétek egy ilyen...

Nők! Megelégednétek egy ilyen élettel?

Figyelt kérdés
2 gyermek: kisfiú, kislány, férj, aki szeret, imádnivaló kutyus, 2 autó, nagy családi ház kisvárosban, bár egy részén hitel van, pénz annyi, hogy nem mindig tudod megvenni, amire vágysz, de az alap dolgokat igen. Arra gondolok, hogy pl. moziba, étterembe járni luxus lenne, de a gyerekeid semmiben sem nélkülöznek, legyen az étel, játék, ruházat és legfőképp a szülői szeretet. Stabil, de nem épp kedvedre való munkahely, mondjuk középkategóriás a vágyaid skáláján.
2012. aug. 9. 14:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
22%
A 8-as válaszoló kritikán aluli. Szerintem provokálni jött ide.
2012. aug. 9. 14:25
 12/31 anonim ***** válasza:
60%
11-es: te miről beszélsz?:) Bocs,de nekem nem a gyerek az életem értelme.
2012. aug. 9. 14:28
 13/31 anonim ***** válasza:
78%
Én megelégedtem. Nincs szerelem, nincs lángolás, nincsenek hatalmas álmok amiket úgyis megvalósítunk együtt. De boldog vagyok.
 14/31 A kérdező kommentje:

Most , ha valamelyik ismerősöm olvassa ezt, tutira felismer. Sajnos azt hiszem, szülés utáni depresszióban szenvedek. Jelenleg nagyon boldog vagyok, és tudatában vagyok annak, hogy milyen szerencsés vagyok, de aztán, nem tudom, miért, hirtelen elromlik a kedvem, mélységesen szomorú leszek, és semmi örömöm nincs. Szoptatok is, talán a hormonok játéka ez az egyszer teljesen fent, majd padlót fogok. Olyan hülye vagyok, mert az okát sem tudom megmondani, csak sajnálom a drága férjem, és a kicsiket.

(Igen, szerencsére mindenki egészséges.)

15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után sokan vannak igy.
2012. aug. 9. 14:30
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem javul hamarosan a helyzet, akkor menj el pszichológushoz, ö tud segiteni neked.
2012. aug. 9. 14:35
 17/31 anonim ***** válasza:
72%

Megelégedek,mi is igy vagyunk.

szülés után teljesen normális hogy kicsit megkattansz,hogy mit csinálsz te ott,mi ez az állóviz,de nyugi,elmúlik :)

18/31 anonim ***** válasza:
60%
16: ezt megint jól benézted:) Nincs pasim,egyedül is fenn tudom tartani magam.És nem akarok gyereket,ennyi.Nem kell pattogni.Ezzel a témát lezártam.
 19/31 nevem-senki ***** válasza:
100%
Mekkorát visítottam az utolsó válaszon. Gyönyörűen megfogalmaztad a lényeget! :D
2012. aug. 9. 14:37
 20/31 anonim ***** válasza:

Nekem sokat segített, mikor a barátnőimmel össze tudtam ülni egy kicsit beszélgetni havi rendszerességgel. Mikor kicsit tudtam hanyagolni a pelus/fogzás/szoptatás/hitel/főzés/takarítás mindennapos megszokott dolgokat és beszédtémáit.

Ilyenkor olyan dolgokat csináltunk, amiket régen is (még családlétesítés előtt) és szándékosan nem beszélünk családról/gyerekről/mindennapokról.

Visszataláltam saját magamhoz és szerető családomhoz. Depresszíóm eltünt.

2012. aug. 9. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!