Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám állandóan siránkozik,...

Anyám állandóan siránkozik, hogy ő már korán felkelt és elvégzett mindent. Hogyan viseljem el?

Figyelt kérdés
Van úgy, hogy azt állítja már hajnali 4 órakor felkel, felidegesít, mert senki nem kötelezi rá, hogy ne aludjon. Persze általában minden délutánt átalszik, amikor szóvá teszem, hogy vele szeretnék lenni, akkor rávágja, hogy én ám korán felkeltem, aludnom kell.
2012. aug. 5. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
amíg alszik délután titokban csináld meg a házimunkákat, amire azt mondja, hogy hajnalban csinálja meg, így talán leszokik a korai kelésről, ha mégsem, akkor azt jelenti, hogy tényleg nem csinál semmit reggel négykor, csak szereti eljátszani a mártírt, esetleg tényleg alvási zavarai vannak. segíts neki napközben is minél többet, hogy ne hányhassa a szemedre
2012. aug. 5. 16:24
 12/13 anonim ***** válasza:
te hánykor szoktál kelni? írd le mindkettőtök napi rendjét nekünk, akkor könnyebben megtalálhatjuk a probléma okát
2012. aug. 5. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
ez még mindig jobb, mint amit az én anyám csinál. tanév alatt koleszban vagyok, és mikor péntek este hazaérek, olyan a ház, mint egy disznóól. a mosogató tele, ruhák, újságok szanaszét, az egész konyha egy hányás, előszobában nem lehet lépni a cipőktől. persze anyám hétvégente kitakaríttatja velem az egész házat. fürdőszoba, hűtő takarítás, porszívózás stb... ő addig jól elhúzza a főzést, meg elvasalgat a tv előtt, aztán lefekszik a kanapéra. ha én nem csinálok meg véletlenül valamit, akkor mindjárt jön azzal, hogy ő takarította az egész házat hétköznap, én ne szóljak egy szót se, ő szeretne most pihenni, és igazán segíthetnék neki legalább hétvégén. vasárnap estére csillog villog az egész ház, mire megint hazaérek megint minden a feje tetején...
2012. aug. 5. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!