Normális az anyám?
az anyám most regisztrált a facebookra és elkezdte nézegetni a képein ahol talált piálós és smárolós képeket (a barátommal csókolóztam de ő nem tud róla) ea kiakadt rám hogy én egy kis tini k*rva leszek meg hasonlok
kikötette a netet es elvette. telefonom is
ja és nem enged sehova se
normális viselkedés ez
19L
De függ az anyukájától, mert gondolom még tanulni szeretne, ahhoz meg anya(pénze) kell.
Ha meg önállósodni, akkor meg irány meló. Nem olyan könnyű ez.
Én anyám még 20 éves kormomban is azt mondta, amíg az én kenyeremet eszed azt csinálsz amit mondok! és igaza volt (bár nem mindig csináltam azt), de akkor is meg kellett hunyászkodnom, mert nem tudtam hova "önállósulni", nem volt miből.
"Én anyám még 20 éves kormomban is azt mondta, amíg az én kenyeremet eszed azt csinálsz amit mondok! és igaza volt "
Ja előző, nekem is mondott ilyeneket akkor a sajátom, és őszintén szólva máig bánom, hogy nem állítottam le drasztikus egyértelműséggel.
Kérdező, ne hagyd magad, 19 évesen azt csinálsz, amit akarsz, anyádnak a világon semmibe nincs semmiféle beleszólása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!