A vőlegénynek van igaz?
most lesz 2 hét múlva az esküvő és most kezdenek az anyagi dolgokon gondolkozni. a menyaszony elég szegény. először is mivel nincs rendes munkája másodszor a családja sem gazdag. mondjuk hogy egyedül és és 130 ezer forinból. a vőlegény nagyon jól keres 500on fölül a családja is gazdag (egy nagy cégük van). a lány mondta hogy amit tud fizet pl. ruha,torta,dísz de az ilyen nagyobb dolgokat a fiú fizesse pl: bérelni helyet,vacsora.
erre a fiú mondta hogy a lány fizesse még a család utazását,a papnak is ő adjon pénzt,a fotóst. erre a lány mondta hogy ő ennyit nem tud bevállalni és akkor kezdődött a vita hogy ki-mit fizessen. és a vőlegyény erre azt mondta hogy inkább ne is legyen esküvő. ez volt 2 napja. azóta nem is beszéltek. a vőlegénynek van igaza ?
..és még annyit hogy legtöbb családban nincs ilyen hogy
te pénzed, én pénzem
KÖZÖS A KASSZA általában..
hát amikor megkérte a kezét tudta már, h az asszonyka nem rocsildbáró lánya... úgyhogy nem értem miért pattog.
Szerintem fújják le, mert adok két évet és válni fognak, s a végén még egy kisbaba is lenne.
Mi már együtt éltünk, amikor elkezdtük szervezni az esküvőt, és fel sem merült, hogy ÉN vagy Ő fizessen-e ezt vagy azt, hiszen KÖZÖS volt a pénzünk, tehát MI fizettünk mindent.
Én az ilyen párokat nem is értem,komolyan.
igy ne is legyen esküvő....völegényem többet keres mint én, de anyumék állják az én részemet kb...és nincs az h én ezt vagy azt fizetem...MI fizetjük mert a MI esküvönk....közös a kassza...én biztos nem mennék igy hozzá...ez száz százalék...
23L
Összefoglalom!
GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ!
Egyrészt mert már rég le kellett volna tisztázni, a másik, hogy egy család lesznek, mi az, hogy ki mit fizet? Döbbenet számomra, hogy veszekszenek. Nem mindegy? ezért jó a külön kassza. mi együtt gyűjtöttünk, egy esküvőnk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!