Hol találok olyan oldalt ahol a kezdő angol nyelvtan értelmesen van leírva?
Az, hogy hogy kell összerakni egy mondatot, bonyolultabb kérdés, mint hogy egszerűen el lehessen mondani, hiszen attól függ, milyen mondat, minden mondatrészek vannak benne. Konkrét mondatot írj, de lehetőleg az oktatás rovatba.
Szia!www.5percangol.hu-ezt próbáld meg,nagyon jó kis nyelvleckéket küld naponta,ha regisztrálsz,teljesen ingyen.Ha megnézed az oldalt,találsz könyveket,munkafüzeteket is,megrendelheted vagy nagyobb könyvesboltokban megveheted és ott van lehetőséged előtte belenézni is,hogy mit vásárolsz.Nekem bejött,bár én csak a napi leckéket kapom és az igeidőkről szóló munkafüzetet vettem meg.
a másik módszerem egy jó dvd-t beállítasz angol nyelv-angol feliratra,ha már van némi angoltudásod,megnézed néhányszor és egész mondatok ragadnak rád.persze előtte nézd meg magyarul is párszor,sőt figyelni kell arra is,hogy néha eléggé szabadon fordítják magyarra a filmeket,de ha kicsit szótárazol és tanulod a szavakat ki tudod szűrni a nem pontosan fordított mondatokat.Aztán ha megtanultál néhány mondatot könnyebben megy más szavakkal a hasonló szerkezetű mondatfelépítés.remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!