Az öcsém állandóan szidja Istent és mindig hülyeségeket beszél. Mit lehetne csinálni?
Mint írtam is egy másik kérdésnél fél perccel ezelőtt, a vallás és a hit gyűlölete mindig erős apagyűlöletet feltétez. Az öcséd nem tudta feldolgozni az édesapja elvesztését, és azt sem, hogy új apa került a családba.
Ezen a pofon nem segít (ami amúgy is a nevelés csődje, főként, ha igazságtalan). Sokkal jobb volna, ha az öcsédet elvinnétek egy szakemberhez, aki segíteni tudna neki a problémái rendezésében.
2 Agresszív állat vagy.
Beszélgessetek vele sokat,csak az segít hosszútávon.
Egyáltalán nem vagyok agresszív
Oké akkor nézz a mai világra.Nézd milyenek a mai gyerekek amiért el lettek kényeztetve
Hasonlítsd össze a régi időkkel amikor még a tanárok is verték a rossz gyerekeket.Érdekes akkor valamiért tudták tisztelni még a tanárokat is.Vajon miért?Gyerekként én is kaptam néhányszor és megérdemeltem,senki nem hal bele néhány pofonba,sőt hasznos is
De oké ingerült anyukák,kényeztessétek csak a gyerekeiteket,pátyolgassátok őket de ne csodálkozzatok azon ha körözött bűnöző lesz belőle
Ti nem tudjátok megnevelni a gyerekeiteket és engem hurrogtok le?Szánalmas
Istent én is szidom ha beverem valahova a lábam vagy valami..
én nagymértékben rasszista és antiszemitista vagyok..
Az öcséd egyszerűen nem tudja elviselni hogy nevelő faterotok hisz valamiben ami nincs..
az öcséd szkeptikus.. amivel nincs is baj.
szerintem csak nem ismeri eléggé az illetőt.. avagy csak a temetésröl maradt emlékei között ottvan egy pap is aki elmondja utolsó imákat míg leengedik a koporsót..
nem vagyok biztos benne de lehet hogy a vallás látszata nemkívánatos emlékeket idéz fel.
előző hozzászólásomhoz táppont:
A sokkoló mindig segít!
Komolyra fordítva a szót pszichológussal kéne beszélgetnie, de sajnos úgysem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!