Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Képtelenség így leélni egy...

Képtelenség így leélni egy életet, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A szüleim egészen kis koromban elváltak, apukámmal nem tartom a kapcsolatot, az anyukámmal és a nagymamámmal élek. Az anyukám súlyosan alkoholista amióta csak megszülettem. Szörnyű nap mint nap erre hazajönni az iskolából hogy a megint agresszív és nem lehet hozzászólni. Voltam már örökbe adva 1 évig aztán visszakerültem és már 15 éve majdnem ezt az életet élem. Kérlek segítsetek, mi ebből a kiút?? 15/L
2012. júl. 25. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a gyermekjólétisekhez, vagy a családsegítő szolgálathoz, csak tehetnek érted valamit!
2012. júl. 25. 14:27
 2/5 Sókristály ***** válasza:
100%

Tényleg kérj segítséget, csak előtte gondold át, mi lenne számodra a jó megoldás. Van olyan rokon, aki befogadna? Szívesebben lennél állami gondozott, vagy élnél nevelőszülőknél, mint otthon? Elég lenne neked, ha csak hétköznapokra szabadulnál el otthonról, mert akkor koleszban lennél, és kibírnád a hétvégéket, szüneteket anyáddal?

Ha ezt átgondoltad, irány a gyermekjólétis. Neki is könnyebb a dolga, ha vannak elképzeléseid arról, mit is szeretnél.

Sok szerencsét kívánok neked a továbbiakhoz, és nagyon sajnállak a helyzetedért.

2012. júl. 25. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólj az osztályfőnöködnek, ő megteszi a szükséges lépéseket.
2012. júl. 25. 14:42
 4/5 anonim válasza:
37%
Ha az előző kommentek nem segítenek, bírj ki még 3 évet (ha 15 évet kibírtál) azután próbálj megházasodni, vagy keress olyan állást, amihez van szolgálati lakás.
2012. júl. 25. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
OLÁÁÁÁÁÁH!
2023. júl. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!